Uzun aradan sonra aynı karede buluştular

SİYASET 09.07.2021 - 22:28, Güncelleme: 09.07.2021 - 22:28
 

Uzun aradan sonra aynı karede buluştular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen İçişleri Bakanı Soylu ile uzun süre sonra ilk kez aynı fotoğraf karesinde yer aldı. Fotoğraf karelerini Süleyman Soylu paylaştı.

haberimizvar.net- Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddiaları sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun süre sonra ilk kez bugün Soylu ile aynı fotoğraf karelerinde yer aldı. Erdoğan’ın Diyarbakır Anneleri’ni ziyaretinde son günlerde adı Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen Süleyman Soylu da yer aldı. Soylu, kendisinin de yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. GÖRÜNTÜ VERMEKTEN KAÇINIYORDU Erdoğan’ın, Soylu’yu Beştepe Külliyesi’ndeki iki törene çağırmayarak yan yana görüntü vermekten kaçındığı iddia edilmişti. Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, “Soylu’ya yapılan itibar suikastını asla kabul etmiyoruz. Kim demiş Sayın Soylu yalnız diye, kim demiş Soylu sahipsiz diye. Hakkında ne söylenirse söylensin, bizim denilenlere aldırış etmemiz mümkün değildir” diyerek destek vermişti.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen İçişleri Bakanı Soylu ile uzun süre sonra ilk kez aynı fotoğraf karesinde yer aldı. Fotoğraf karelerini Süleyman Soylu paylaştı.

haberimizvar.net- Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddiaları sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun süre sonra ilk kez bugün Soylu ile aynı fotoğraf karelerinde yer aldı. Erdoğan’ın Diyarbakır Anneleri’ni ziyaretinde son günlerde adı Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen Süleyman Soylu da yer aldı. Soylu, kendisinin de yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

GÖRÜNTÜ VERMEKTEN KAÇINIYORDU

Erdoğan’ın, Soylu’yu Beştepe Külliyesi’ndeki iki törene çağırmayarak yan yana görüntü vermekten kaçındığı iddia edilmişti. Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, “Soylu’ya yapılan itibar suikastını asla kabul etmiyoruz. Kim demiş Sayın Soylu yalnız diye, kim demiş Soylu sahipsiz diye. Hakkında ne söylenirse söylensin, bizim denilenlere aldırış etmemiz mümkün değildir” diyerek destek vermişti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.