'Vaatlerin takipçisi olacağız'

SİYASET 03.04.2024 - 10:39, Güncelleme: 03.04.2024 - 10:39
 

'Vaatlerin takipçisi olacağız'

Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, 31 Mart yerel seçimlerinde Antalyalıların takdiri sonucu yerelde 5 yıl boyunca muhalefet görevini üstleneceklerini belirterek, "Antalya'mızın yararına atılımların destekçisi, yerel düzeyde verilen vaatlerin takipçisi olacağız" dedi.

haberimizvar.net- Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, 31 mart yerel seçimlerinde Antalyalı seçmenlerin takdiri yerel 5 yıl boyunca muhalefet görevini üsteleneceklerini söyledi. Yazılı bir açıklama yapan Çetin, "Antalya'mızın yaranına olan atılımların destekçisi, yerel düzeyde verilen vaatlerin takipçisi olacağız" dedi. Ali Çetin, açıklamasında daha sonra şu görüşlere yer verdi: "İktidar partisinin mensupları olarak sevdamız Antalya'mızın gelişmesi, ülkemizin ve dünyanın parlayan yıldızı olmak için de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü gayreti göstereceğiz. Bu süreçte büyük fedakarlık gösteren teşkilatımızın tüm mensuplarına, Cumhur İttifakına gönül vermiş hemşerilerimize teşekkür ederim. Bir kez daha hemşerilerimizin sandıkta vermiş olduğu kararın Antalya'mıza ve ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Mazlum coğrafyanın umudu Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye anlayışıyla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."
Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, 31 Mart yerel seçimlerinde Antalyalıların takdiri sonucu yerelde 5 yıl boyunca muhalefet görevini üstleneceklerini belirterek, "Antalya'mızın yararına atılımların destekçisi, yerel düzeyde verilen vaatlerin takipçisi olacağız" dedi.

haberimizvar.net- Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, 31 mart yerel seçimlerinde Antalyalı seçmenlerin takdiri yerel 5 yıl boyunca muhalefet görevini üsteleneceklerini söyledi. Yazılı bir açıklama yapan Çetin, "Antalya'mızın yaranına olan atılımların destekçisi, yerel düzeyde verilen vaatlerin takipçisi olacağız" dedi. Ali Çetin, açıklamasında daha sonra şu görüşlere yer verdi:

"İktidar partisinin mensupları olarak sevdamız Antalya'mızın gelişmesi, ülkemizin ve dünyanın parlayan yıldızı olmak için de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü gayreti göstereceğiz. Bu süreçte büyük fedakarlık gösteren teşkilatımızın tüm mensuplarına, Cumhur İttifakına gönül vermiş hemşerilerimize teşekkür ederim. Bir kez daha hemşerilerimizin sandıkta vermiş olduğu kararın Antalya'mıza ve ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Mazlum coğrafyanın umudu Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye anlayışıyla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.