Vaka sayıları yüzde 30 arttı

GÜNDEM 19.07.2021 - 21:01, Güncelleme: 19.07.2021 - 21:01
 

Vaka sayıları yüzde 30 arttı

Günlük vaka sayılarını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Vaka sayıları geçen haftaya kıyasla yaklaşık yüzde 30 oranında artış gösterdi. Bayram telaşı ve neşesi içinde tedbirleri hafife almayın” uyarısında bulundu.

haberimizvar.net- Koronavirüs vaka sayısının bu hafta yüzde 30 arttığını duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük Covid-19 tablosunu paylaştı. Bakan Koca’nın paylaştığı bugünkü tabloda vaka sayısının 7 bin 667’ye ulaştığı görüldü. Vefat sayısının 50 olduğu açıklandı. İyileşen hasta sayısı ise 4 bin 152… Birinci doz aşıda Türkiye ortalamasının yüzde 62.85’e ulaştığı görülen tabloda, ikinci doz ortalaması ise yüzde 33.87 olarak açıklandı. Yapılan birinci, ikinci ve üçüncü doz aşı toplamı ise 63 milyon 680 bin 206… DOĞU İLLERİ KIRMIZI LİSTEDE Aşılamada Muğla, Çanakkale, Kırklareli, Edirne ve Balıkesir mavi listeye girdi. İkinci grup olan sarı listede de Amasya, Eskişehir, Aydın, İzmir ve Tekirdağ başı çekti.  En düşük aşılama oranlarını kapsayan kırmızı listede ise sırasıyla Gümüşhane, Iğdır, Bingöl, Batman, Muş, Diyarbakır, Siirt, Mardin, Şanlıurfa ve Bitlis ilk 10’da yer aldı. Bakan Fahrettin Koca sosyal medya hesabından, “Vaka sayıları geçen haftaya kıyasla yaklaşık yüzde 30 oranında artış gösterdi. Bayram telaşı ve neşesi içinde tedbirleri hafife almayın. Kapalı ve kalabalık ortamlardan uzak durun. Bayrama gölge düşürecek tedbirsizliklerde bulunmayın” uyarısında bulundu. 
Günlük vaka sayılarını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Vaka sayıları geçen haftaya kıyasla yaklaşık yüzde 30 oranında artış gösterdi. Bayram telaşı ve neşesi içinde tedbirleri hafife almayın” uyarısında bulundu.

haberimizvar.net- Koronavirüs vaka sayısının bu hafta yüzde 30 arttığını duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük Covid-19 tablosunu paylaştı. Bakan Koca’nın paylaştığı bugünkü tabloda vaka sayısının 7 bin 667’ye ulaştığı görüldü. Vefat sayısının 50 olduğu açıklandı. İyileşen hasta sayısı ise 4 bin 152… Birinci doz aşıda Türkiye ortalamasının yüzde 62.85’e ulaştığı görülen tabloda, ikinci doz ortalaması ise yüzde 33.87 olarak açıklandı. Yapılan birinci, ikinci ve üçüncü doz aşı toplamı ise 63 milyon 680 bin 206…

DOĞU İLLERİ KIRMIZI LİSTEDE

Aşılamada Muğla, Çanakkale, Kırklareli, Edirne ve Balıkesir mavi listeye girdi. İkinci grup olan sarı listede de Amasya, Eskişehir, Aydın, İzmir ve Tekirdağ b aşı çekti.  En düşük aşılama oranlarını kapsayan kırmızı listede ise sırasıyla Gümüşhane, Iğdır, Bingöl, Batman, Muş, Diyarbakır, Siirt, Mardin, Şanlıurfa ve Bitlis ilk 10’da yer aldı.

Bakan Fahrettin Koca sosyal medya hesabından, “Vaka sayıları geçen haftaya kıyasla yaklaşık yüzde 30 oranında artış gösterdi. Bayram tel aşı ve neşesi içinde tedbirleri hafife almayın. Kapalı ve kalabalık ortamlardan uzak durun. Bayrama gölge düşürecek tedbirsizliklerde bulunmayın” uyarısında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.