Vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı

SAĞLIK 09.10.2021 - 18:04, Güncelleme: 09.10.2021 - 18:04
 

Vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı

Sağlık Bakanı Koca, bir önceki haftaya göre vaka yoğunluğu en çok artan 10 ili açıkladı. Bu iller sırasıyla Bursa, Balıkesir, Uşak, Kırklareli, Sakarya, Ardahan, Edirne, Mersin, Denizli ve Samsun oldu.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 100 bin kişiye karşılık gelen haftalık vaka haritasını ve geçen haftaya göre vaka yoğunluğu en fazla artan 10 ili açıkladı. Bakan Koca, “25 Eylül-1 Ekim arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Kovid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz” diyerek harita paylaştı: DAHA DA DİKKATLİ OLMALISINIZ Haritaya göre İstanbul’da 100 bin kişiye karşılık gelen haftalık vaka sayısı 252.11, Ankara’nın 363.69 ve İzmir’de ise bu sayı 47.01 oldu. 25 Eylül-1 Ekim arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ili Bursa, Balıkesir, Uşak, Kırklareli, Sakarya, Ardahan, Edirne, Mersin, Denizli ve Samsun diye açıklayan Bakan Koca, bu illerde yaşayan vatandaşlara, “Şimdi daha da dikkatli olmalısınız” uyarısında bulundu.  
Sağlık Bakanı Koca, bir önceki haftaya göre vaka yoğunluğu en çok artan 10 ili açıkladı. Bu iller sırasıyla Bursa, Balıkesir, Uşak, Kırklareli, Sakarya, Ardahan, Edirne, Mersin, Denizli ve Samsun oldu.

haberimizvar.net-  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 100 bin kişiye karşılık gelen haftalık vaka haritasını ve geçen haftaya göre vaka yoğunluğu en fazla artan 10 ili açıkladı. Bakan Koca, “25 Eylül-1 Ekim arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Kovid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz” diyerek harita paylaştı:

DAHA DA DİKKATLİ OLMALISINIZ

Haritaya göre İstanbul’da 100 bin kişiye karşılık gelen haftalık vaka sayısı 252.11, Ankara’nın 363.69 ve İzmir’de ise bu sayı 47.01 oldu. 25 Eylül-1 Ekim arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ili Bursa, Balıkesir, Uşak, Kırklareli, Sakarya, Ardahan, Edirne, Mersin, Denizli ve Samsun diye açıklayan Bakan Koca, bu illerde yaşayan vatandaşlara, “Şimdi daha da dikkatli olmalısınız” uyarısında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.