Vakıflar'da görev değişimi

GÜNDEM 18.01.2022 - 17:34, Güncelleme: 18.01.2022 - 17:34
 

Vakıflar'da görev değişimi

Vakıflar Antalya Bölge Müdürlüğü'nde bölge müdür vekili olarak 6.5 yıldır görev yapan Hüseyin Coşar Ankara'da görevlendirilirken, yerine Bölge Müdür Yardımcısı Lütfü Karabacak müdür vekili olarak atandı.

haberimizvar.net- Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde yaklaşık 6.5 yıldır görev yapan ve 'Kesik Minare' olarak da bilinen Şehzade Korkut Camii ve Tekeli Mehmet Paşa Camii gibi eserlerin restore edildiği dönemde görev yapan Hüseyin Coşar, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde iç denetçi olarak görevlendirildi. Coşar'ın yerine Antalya Bölge Müdür vekili olarak, Bölge Müdür Yardımcısı Lütfü Karabacak atandı. Bir veda mesajı yayımlayan Hüseyin Coşar, "6.5 yıldır aşkla, şevkle sürdürdüğüm Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden ayrılıyorum. Amirlerimizin, valilerimizin, kurumlarımızın, Antalya, Isparta, Burdur sevdalılarının güveni ve desteği ile son 6 yılda ekibimiz onarımlarda Cumhuriyet tarihini, gelirleri 3'e katladı. Bu vesileyle bizlere emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, valilerime, genel müdürlerime, belediye başkanlarıma, kamu kurum temsilcilerine, STK'lara, bilim insanlarına, uzmanlara, kiracılarımıza, yüklenicilerimize, şantiyelerimizde çalışanlar başta olmak üzere bizlere katkı veren herkese gönülden teşekkür ediyorum. Gelişmeler ani olduğundan ve yeni görev yerime başlamam gerektiğinden veda ziyaretlerinde bulunamayacağım. Haklarınızı helal ediniz" dedi.
Vakıflar Antalya Bölge Müdürlüğü'nde bölge müdür vekili olarak 6.5 yıldır görev yapan Hüseyin Coşar Ankara'da görevlendirilirken, yerine Bölge Müdür Yardımcısı Lütfü Karabacak müdür vekili olarak atandı.

haberimizvar.net- Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde yaklaşık 6.5 yıldır görev yapan ve 'Kesik Minare' olarak da bilinen Şehzade Korkut Camii ve Tekeli Mehmet Paşa Camii gibi eserlerin restore edildiği dönemde görev yapan Hüseyin Coşar, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde iç denetçi olarak görevlendirildi. Coşar'ın yerine Antalya Bölge Müdür vekili olarak, Bölge Müdür Yardımcısı Lütfü Karabacak atandı.

Bir veda mesajı yayımlayan Hüseyin Coşar, "6.5 yıldır aşkla, şevkle sürdürdüğüm Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden ayrılıyorum. Amirlerimizin, valilerimizin, kurumlarımızın, Antalya, Isparta, Burdur sevdalılarının güveni ve desteği ile son 6 yılda ekibimiz onarımlarda Cumhuriyet tarihini, gelirleri 3'e katladı. Bu vesileyle bizlere emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, valilerime, genel müdürlerime, belediye başkanlarıma, kamu kurum temsilcilerine, STK'lara, bilim insanlarına, uzmanlara, kiracılarımıza, yüklenicilerimize, şantiyelerimizde çalışanlar başta olmak üzere bizlere katkı veren herkese gönülden teşekkür ediyorum. Gelişmeler ani olduğundan ve yeni görev yerime başlamam gerektiğinden veda ziyaretlerinde bulunamayacağım. Haklarınızı helal ediniz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.