Vali denetimde

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.04.2021 - 16:06, Güncelleme: 02.04.2021 - 16:06
 

Vali denetimde

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, öğrenci nüfusunun yoğun yaşadığı Kepez İlçesi Kültür Mahallesi'nde bulunan 3805 Sokak üzerindeki kafe ve restoranlarda Covid-19 önlemlerini yerinde inceleyerek dinamik denetim yaptı.

haberimizvar.net- Antalya'da öğrenci nüfusun yoğun olarak yaşadığı Kültür Mahallesi'ndeki restoran ve kafelere giderek Covid-19 önlemlerini yerinde inceleyen Antalya Valisi Ersin Yazıcı, çalışanlara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. “Antalya'da salgın büyüyor. Dikkat ediyorsunuz değil mi? Maskelerinizi çıkartmayan, sık sık dezenfektan kullanın ve müşterilerinizi yakın oturtmayın, sosyal mesafeye uyun" diyen Vali Yazıcı, iş yeri sahiplerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Restoranlarda yemek yiyen vatandaşlarla da sohbet ederek pandemi önlemlerine dikkat etmelerini isteyen Yazıcı, “Bu durumu hep birlikte dayanışmayla aşacağız" dedi. Vali Ersin Yazıcı ve yanındakilear, 3805 Sokak'taki dinamik denetimin ardından araçlarıyla diğer sokaklardaki kafe ve restoranları da inceledi. Yazıcı'ya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere de eşlik etti.
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, öğrenci nüfusunun yoğun yaşadığı Kepez İlçesi Kültür Mahallesi'nde bulunan 3805 Sokak üzerindeki kafe ve restoranlarda Covid-19 önlemlerini yerinde inceleyerek dinamik denetim yaptı.

haberimizvar.net- Antalya'da öğrenci nüfusun yoğun olarak yaşadığı Kültür Mahallesi'ndeki restoran ve kafelere giderek Covid-19 önlemlerini yerinde inceleyen Antalya Valisi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Antalya Valisi Ersin Yazıcı, çalışanlara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. “Antalya'da salgın büyüyor. Dikkat ediyorsunuz değil mi? Maskelerinizi çıkartmayan, sık sık dezenfektan kullanın ve müşterilerinizi yakın oturtmayın, sosyal mesafeye uyun" diyen Vali Yazıcı, iş yeri sahiplerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Restoranlarda yemek yiyen vatandaşlarla da sohbet ederek pandemi önlemlerine dikkat etmelerini isteyen Yazıcı, “Bu durumu hep birlikte dayanışmayla aşacağız" dedi.

Vali Ersin Yazıcı ve yanındakilear, 3805 Sokak'taki dinamik denetimin ardından araçlarıyla diğer sokaklardaki kafe ve restoranları da inceledi. Yazıcı'ya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.