Vali Karaloğlu’ndan kitap kampanyası

YAŞAM 17.04.2020 - 17:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Vali Karaloğlu’ndan kitap kampanyası

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 10 yaş altı çocukların okudukları kitapların özetini anlattıkları videoları göndermesini istedi. Karaloğlu, video gönderen ilk 100 çocuğa 100 kuş türünü tanımaya yardımcı Kuş-Bul Eğitici oyununun hediye edileceğini duyurdu.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, sosyal medya hesabı üzerinden #EvdeKalKitapOku, #KitapOkuyunHediyeyiKapın etiketleriyle, 10 yaş altındaki çocuklar için kitap okuma kampanyası başlattı. Twitter hesabından başlattığı kampanyada, 10 yaş altı çocuklardan okudukları kitapların özetlerini anlattıkları bir video çekmelerini ve kampanya duyurusunun altına yorum olarak eklemesini isteyen Vali Karaloğlu, ilk 100 çocuğu da ödüllendireceğini açıkladı. ANNE VE BABABALARA SESLENDİ Kampanyanın detayıyla ilgili açıklamada da bulunan Karaloğlu, "Sevgili anneler ve babalar, koronavirüsle mücadele sürecinde çocuklarımızın evde çok sıkıldıklarını biliyoruz. Bu zor süreçte evde kalarak mücadelemize destek olan çocuklarımıza çok teşekkür ediyor, sağlıklı başarılı günler diliyorum. Bu süreçte çocuklarımızı da unutmadık. Çocuklarımızı bu sıkıcı süreçten biraz uzaklaştırmak ve keyifli vakit geçirmeleri için renkli bir kampanya başlattık. Kampanya ile çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanmalarının yanı sıra, eğlenerek öğrenmelerini ve sıkıntılı süreci daha rahat geçirmelerini amaçlıyoruz. Ayrıca hediye edeceğimiz oyunla, çocuklarımızın evlerinde doğayı tanımaya devam etmeleri, ülkemizde yaşayan kuş türleri hakkında bilgi sahibi olmalarını ve doğa sevgilerinin gelişmesine katkı sunmayı hedefliyoruz" dedi. KAMPANYA İÇİN Kampanyaya katılımın çok kolay olduğunu belirten Karaloğlu, “10 yaş ve altı çocuklarımızın okudukları bir kitabın özetini anlattığı bir video çekip Twitter gönderimizin altına yorum olarak paylaşmanız yeterli. Antalya Valiliği olarak video gönderen ilk 100 çocuğumuza 100 kuş türünü tanımaya yardımcı Kuş-Bul Eğitici Oyununu hediye edeceğiz" dedi. HABER MERKEZİ
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 10 yaş altı çocukların okudukları kitapların özetini anlattıkları videoları göndermesini istedi. Karaloğlu, video gönderen ilk 100 çocuğa 100 kuş türünü tanımaya yardımcı Kuş-Bul Eğitici oyununun hediye edileceğini duyurdu.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, sosyal medya hesabı üzerinden #EvdeKalKitapOku, #KitapOkuyunHediyeyiKapın etiketleriyle, 10 yaş altındaki çocuklar için kitap okuma kampanyası başlattı. Twitter hesabından başlattığı kampanyada, 10 yaş altı çocuklardan okudukları kitapların özetlerini anlattıkları bir video çekmelerini ve kampanya duyurusunun altına yorum olarak eklemesini isteyen Vali Karaloğlu, ilk 100 çocuğu da ödüllendireceğini açıkladı.

ANNE VE BABABALARA SESLENDİ

Kampanyanın detayıyla ilgili açıklamada da bulunan Karaloğlu, "Sevgili anneler ve babalar, koronavirüsle mücadele sürecinde çocuklarımızın evde çok sıkıldıklarını biliyoruz. Bu zor süreçte evde kalarak mücadelemize destek olan çocuklarımıza çok teşekkür ediyor, sağlıklı başarılı günler diliyorum. Bu süreçte çocuklarımızı da unutmadık. Çocuklarımızı bu sıkıcı süreçten biraz uzaklaştırmak ve keyifli vakit geçirmeleri için renkli bir kampanya başlattık. Kampanya ile çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanmalarının yanı sıra, eğlenerek öğrenmelerini ve sıkıntılı süreci daha rahat geçirmelerini amaçlıyoruz. Ayrıca hediye edeceğimiz oyunla, çocuklarımızın evlerinde doğayı tanımaya devam etmeleri, ülkemizde yaşayan kuş türleri hakkında bilgi sahibi olmalarını ve doğa sevgilerinin gelişmesine katkı sunmayı hedefliyoruz" dedi.

KAMPANYA İÇİN

Kampanyaya katılımın çok kolay olduğunu belirten Karaloğlu, “10 yaş ve altı çocuklarımızın okudukları bir kitabın özetini anlattığı bir video çekip Twitter gönderimizin altına yorum olarak paylaşmanız yeterli. Antalya Valiliği olarak video gönderen ilk 100 çocuğumuza 100 kuş türünü tanımaya yardımcı Kuş-Bul Eğitici Oyununu hediye edeceğiz" dedi. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.