Vali Şahin, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş'ta

YEREL 19.10.2023 - 10:15, Güncelleme: 19.10.2023 - 10:15
 

Vali Şahin, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş'ta

Vali Hulusi Şahin, tarihi, doğal ve kültürel güzellikleriyle alternatif turizmin öne çıkan ilçeleri olan İbradı, Akseki ve Gündoğmuş'u ziyaret etti.

haberimizvar.net- Vali Hulusi Şahin, tarihi, doğal ve kültürel güzellikleriyle alternatif turizm denince akla ilk gelen yerlerden olan İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerine bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerine İbradı ilçesinden başlayan Vali Şahin, Kaymakam İsmail Demirtaş ve Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’dan ilçe hakkında bilgi aldı. TARİHİ DÜĞMELİ EVLER ZİYARET EDİLDİ  Kendine özgü mimarisi ve tarihi dokusuyla turistlerin ilgi odağı olan düğmeli evlerin yer aldığı Ormana Mahallesi’ni ziyaret eden Vali Şahin, Ormana Çarşı İçi Sokakları Sağlıklaştırma Projesi ve Çevre Düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. İbradı ilçesinde bulunan ve Türkiye’nin 1’inci, Avrupa’nın 3’üncü en büyük yer altı gölüne sahip olan Altınbeşik Mağarası’nı da ziyaret eden Vali Şahin, daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yöresel mimariye uygun olarak yapımını sürdürdüğü İbradı İlçe Halk Kütüphanesi ile hizmete açılan Necla-Yaşar Duru Gerontoloji Merkezi’nde incelemelerde bulundu. YANGIN AFET EVLERİ İNCELENDİ  İkinci ilçe ziyaretini Akseki’ye gerçekleştiren Vali Şahin, Kaymakam Saliha Karataş ile ilçede yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Son olarak Gündoğmuş ilçesine geçen Vali Şahin, temaslarına Kaymakam Murat Yeşilyurt ve Belediye Başkanı Mehmet Özeren’i ziyaret ederek başladı. Vali Şahin, ziyaretin ardından Türkiye’nin en büyük yangını olarak tarihe geçen Manavgat yangınında zarar gören vatandaşlar için yapılan Yangın Afet Evlerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Vali Hulusi Şahin, tarihi, doğal ve kültürel güzellikleriyle alternatif turizmin öne çıkan ilçeleri olan İbradı, Akseki ve Gündoğmuş'u ziyaret etti.

haberimizvar.net- Vali Hulusi Şahin, tarihi, doğal ve kültürel güzellikleriyle alternatif turizm denince akla ilk gelen yerlerden olan İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerine bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerine İbradı ilçesinden başlayan Vali Şahin, Kaymakam İsmail Demirtaş ve Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’dan ilçe hakkında bilgi aldı.

TARİHİ DÜĞMELİ EVLER ZİYARET EDİLDİ 

Kendine özgü mimarisi ve tarihi dokusuyla turistlerin ilgi odağı olan düğmeli evlerin yer aldığı Ormana Mahallesi’ni ziyaret eden Vali Şahin, Ormana Çarşı İçi Sokakları Sağlıklaştırma Projesi ve Çevre Düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. İbradı ilçesinde bulunan ve Türkiye’nin 1’inci, Avrupa’nın 3’üncü en büyük yer altı gölüne sahip olan Altınbeşik Mağarası’nı da ziyaret eden Vali Şahin, daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yöresel mimariye uygun olarak yapımını sürdürdüğü İbradı İlçe Halk Kütüphanesi ile hizmete açılan Necla-Yaşar Duru Gerontoloji Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

YANGIN AFET EVLERİ İNCELENDİ 

İkinci ilçe ziyaretini Akseki’ye gerçekleştiren Vali Şahin, Kaymakam Saliha Karataş ile ilçede yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Son olarak Gündoğmuş ilçesine geçen Vali Şahin, temaslarına Kaymakam Murat Yeşilyurt ve Belediye Başkanı Mehmet Özeren’i ziyaret ederek başladı. Vali Şahin, ziyaretin ardından Türkiye’nin en büyük yangını olarak tarihe geçen Manavgat yangınında zarar gören vatandaşlar için yapılan Yangın Afet Evlerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.