Vali Şahin Manavgat'ta

YEREL 22.02.2024 - 10:45, Güncelleme: 22.02.2024 - 10:45
 

Vali Şahin Manavgat'ta

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye'nin en önemli turizm bölgeleri arasında bulunan Manavgat İlçesi'nde incelemelerde bulundu. Vali Şahin, KYK Yurdu, 300 Yataklı Devlet Hastanesi ve Zeytinyağı Fabrikası'nı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

haberimizvar.net- İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Hulusi Şahin Manavgat ilçesinde incelemelerde bulunup yetkililerden ilçede yapılan kamu yatırımları hakkında yerinde bilgi aldı. Vali Şahin ilk olarak Manavgat’ın yeni hükümet konağını ziyaret etti. Kaymakamlık binasında ilçe müdürlükleri ve birimleri inceleyen Vali Şahin, Kaymakam Adil Karataş’tan Hükümet Konağı ve ilçe hakkında detaylı bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Selimefendigil’i ziyaret etti. Susamıyla, Zeytinyağıyla, Keçiboynuzu Pekmeziyle Manavgat Tescilli Bir Değer Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret eden Vali Şahin, Başkan Seydi Tahsin Güngör ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. İlçede turizm, tarım ve sanayi alanında gerçekleştiren faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyarette Başkan Güngör Vali Şahin’e Manavgat’ın Coğrafi İşaretli Ürünü Manavgat Susamı ve Keçi Boynuzu Pekmezini tanıttı. Ardından Manavgat Ziraat Odasına giden Vali Şahin burada Oda Başkanı Rasim Metin’den Odanın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziraat Odasının yaptırdığı Zeytin Yağı Fabrikasının inşaatını da inceledi. 2024 yılı Ekim ayında tamamlanması planlanan fabrikada günlük 50 Ton zeytinyağı üretmek hedefleniyor.  Manavgat Ziyaretinde Vali Hulusi Şahin kamu yatırımlarını da yerinde inceledi. İlk Olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu himayesinde yapımı devam eden 762 kişi kapasiteli öğrenci yurdunu inceleyen Vali Şahin, ardından Aşağıışıklar Mahallesi’nde yapımına başlanan 60 bin 17 metrekare kapalı alana sahip 300 yataklı Manavgat Devlet Hastanesi inşaatı hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların titizlikle yürütülmesine vurgu yapan Vali Şahin en hızlı şekilde tesislerin hizmete açılması gerektiğini ifade etti.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye'nin en önemli turizm bölgeleri arasında bulunan Manavgat İlçesi'nde incelemelerde bulundu. Vali Şahin, KYK Yurdu, 300 Yataklı Devlet Hastanesi ve Zeytinyağı Fabrikası'nı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

haberimizvar.net- İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Hulusi Şahin Manavgat ilçesinde incelemelerde bulunup yetkililerden ilçede yapılan kamu yatırımları hakkında yerinde bilgi aldı. Vali Şahin ilk olarak Manavgat’ın yeni hükümet konağını ziyaret etti. Kaymakamlık binasında ilçe müdürlükleri ve birimleri inceleyen Vali Şahin, Kaymakam Adil Karataş’tan Hükümet Konağı ve ilçe hakkında detaylı bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Selimefendigil’i ziyaret etti.

Susamıyla, Zeytinyağıyla, Keçiboynuzu Pekmeziyle Manavgat Tescilli Bir Değer

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret eden Vali Şahin, Başkan Seydi Tahsin Güngör ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. İlçede turizm, tarım ve sanayi alanında gerçekleştiren faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyarette Başkan Güngör Vali Şahin’e Manavgat’ın Coğrafi İşaretli Ürünü Manavgat Susamı ve Keçi Boynuzu Pekmezini tanıttı. Ardından Manavgat Ziraat Odasına giden Vali Şahin burada Oda Başkanı Rasim Metin’den Odanın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziraat Odasının yaptırdığı Zeytin Yağı Fabrikasının inşaatını da inceledi. 2024 yılı Ekim ayında tamamlanması planlanan fabrikada günlük 50 Ton zeytinyağı üretmek hedefleniyor. 
Manavgat Ziyaretinde Vali Hulusi Şahin kamu yatırımlarını da yerinde inceledi. İlk Olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu himayesinde yapımı devam eden 762 kişi kapasiteli öğrenci yurdunu inceleyen Vali Şahin, ardından Aşağıışıklar Mahallesi’nde yapımına başlanan 60 bin 17 metrekare kapalı alana sahip 300 yataklı Manavgat Devlet Hastanesi inşaatı hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların titizlikle yürütülmesine vurgu yapan Vali Şahin en hızlı şekilde tesislerin hizmete açılması gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.