Vali Şahin, öğrencilerle fidan dikti

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.11.2023 - 14:54, Güncelleme: 11.11.2023 - 14:54
 

Vali Şahin, öğrencilerle fidan dikti

Gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için başlatılan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde, Kepez Kirişçiler Mahallesi’nde fidanlar toprakla buluştu.

haberimizvar.net- Ülkemizdeki orman varlığını güçlendirmek ve zenginleştirmek, gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için başlatılan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında, Kepez Kirişçiler Mahallesi’nde fidanlar toprakla buluştu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’ncü yılında 'Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes', '100. Yıl Cumhuriyet Ormanları Kuruyoruz' mottosuyla 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen etkinliğe; Vali Hulusi Şahin, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Ethem Taş, Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, kurum ve kuruluş müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.  Türkiye'nin orman sahasını ve ağaç servetini çoğaltmak, erozyon kontrolünü teşvik ederek toprak, su ve bitki arasında bozulan dengeyi yeniden oluşturmak, biyolojik çeşitliliği geliştirmek gibi amaçlarla 2019'dan itibaren her yıl, 11 Kasım'da gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği, bu yılda Antalya’da renkli görüntülere sahne oldu. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen etkinlikte Vali Şahin ve beraberindeki heyet, öğrencilerle birlikte kızılçam, mazı ve fıstık fidanlarını toprakla buluşturarak geleceğe nefes oldular. Antalya'da 120 ayrı lokasyonda toplam 100 bin fidan dikimi yapıldı. 
Gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için başlatılan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde, Kepez Kirişçiler Mahallesi’nde fidanlar toprakla buluştu.

haberimizvar.net- Ülkemizdeki orman varlığını güçlendirmek ve zenginleştirmek, gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için başlatılan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında, Kepez Kirişçiler Mahallesi’nde fidanlar toprakla buluştu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’ncü yılında 'Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes', '100. Yıl Cumhuriyet Ormanları Kuruyoruz' mottosuyla 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen etkinliğe; Vali Hulusi Şahin, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Ethem Taş, Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, kurum ve kuruluş müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Türkiye'nin orman sahasını ve ağaç servetini çoğaltmak, erozyon kontrolünü teşvik ederek toprak, su ve bitki arasında bozulan dengeyi yeniden oluşturmak, biyolojik çeşitliliği geliştirmek gibi amaçlarla 2019'dan itibaren her yıl, 11 Kasım'da gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği, bu yılda Antalya’da renkli görüntülere sahne oldu. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen etkinlikte Vali Şahin ve beraberindeki heyet, öğrencilerle birlikte kızılçam, mazı ve fıstık fidanlarını toprakla buluşturarak geleceğe nefes oldular. Antalya'da 120 ayrı lokasyonda toplam 100 bin fidan dikimi yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.