Vali Şahin'den iadei ziyaret

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.08.2023 - 10:33, Güncelleme: 22.08.2023 - 10:33
 

Vali Şahin'den iadei ziyaret

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iadei ziyarette bulundu. Vali Şahin'e yeni görevinde başarı dileyen Başkan Böcek, “Antalya Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimiz işbirliğiyle Antalyamız için el ele vererek güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- Hükümet Konağı'nda düzenlenen törenle karşılanan ve görevine başlayan Antalya Valisi Hulusi Şahin, kendisine hoş geldin ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iadei ziyarette bulundu. Başkan Muhittin Böcek ve bürokratları tarafından karşılanan Vali Şahin, Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzaladı.  BAŞKAN BÖCEK BAŞARI DİLEDİ Vali Şahin'i makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muhittin Böcek, “Ziyaretiniz için Antalyalılar, şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimiz işbirliği ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Antalyamız için güzel hizmetler üretmeyi sürdüreceğimize inanıyorum" dedi. ANTALYA HALKINA TEŞEKKÜR Vali Hulusi Şahin de Antalya'ya güzel hizmetler kazandırmak için çalışacağını belirterek, “Antalya turizmin göz bebeği bir şehir. Ne hizmet edilse onu fazlasıyla milletine iade edecek potansiyeli olan bir şehir. Tüm gücümüzle Antalya'ya hizmet edelim ki Antalya da bunun karşılığını fazlasıyla versin" diye konuştu. Vali Şahin Antalya'ya gelmeden önce görev yaptığı deprem bölgesi Malatya'ya Antalya halkının birçok yardımı bulunduğunu hatırlatarak, depremzedeleri aylarca otellerde, yurtlarda ve misafirhanelerde ağırlayan Antalyalılara teşekkür etti.    FOTOĞRAFLI
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iadei ziyarette bulundu. Vali Şahin'e yeni görevinde başarı dileyen Başkan Böcek, “Antalya Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimiz işbirliğiyle Antalyamız için el ele vererek güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- Hükümet Konağı'nda düzenlenen törenle karşılanan ve görevine başlayan Antalya Valisi Hulusi Şahin, kendisine hoş geldin ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iadei ziyarette bulundu. Başkan Muhittin Böcek ve bürokratları tarafından karşılanan Vali Şahin, Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzaladı. 

BAŞKAN BÖCEK BAŞARI DİLEDİ

Vali Şahin'i makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muhittin Böcek, “Ziyaretiniz için Antalyalılar, şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimiz işbirliği ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Antalyamız için güzel hizmetler üretmeyi sürdüreceğimize inanıyorum" dedi.

ANTALYA HALKINA TEŞEKKÜR

Vali Hulusi Şahin de Antalya'ya güzel hizmetler kazandırmak için çalışacağını belirterek, “ Antalya turizmin göz bebeği bir şehir. Ne hizmet edilse onu fazlasıyla milletine iade edecek potansiyeli olan bir şehir. Tüm gücümüzle Antalya'ya hizmet edelim ki Antalya da bunun karşılığını fazlasıyla versin" diye konuştu. Vali Şahin Antalya'ya gelmeden önce görev yaptığı deprem bölgesi Malatya'ya Antalya halkının birçok yardımı bulunduğunu hatırlatarak, depremzedeleri aylarca otellerde, yurtlarda ve misafirhanelerde ağırlayan Antalyalılara teşekkür etti. 


 

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.