Vali Şahin'in gündemi öğrenciler

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.08.2023 - 17:52, Güncelleme: 29.08.2023 - 17:54
 

Vali Şahin'in gündemi öğrenciler

Antalya Valisi Hulusi Şahin başkanlığında, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversite Yurt Planlama ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Antalya Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı, üniversitelerin temsilcileri, kurum ve yurt müdürleri katıldı. Toplantıda, ilgili kurumlara tüm yurt isteyen öğrencilere imkân sağlayacak şekilde hazırlık yapmaları talimatı veren Vali Şahin, "Tüm yurt talep eden öğrencilerimize barınma imkânı sağlamalıyız. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapmalıyız. Kamu misafirhanelerimizi de bu noktada hazır tutalım. İhtiyaç dâhilinde bunları da değerlendirebiliriz. Bizim hedefimiz, yurt başvurusu yapan tüm öğrencilerimizin yurtlara yerleşmesi. Tüm planlamamızı buna göre yapalım" dedi. Toplantı, ilgili kurumların Vali Şahin'e devlet ve özel yurtlar, doluluk oranları ve hazırlık aşamaları hakkında sunum yapmasıyla sona erdi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin başkanlığında, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversite Yurt Planlama ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

haberimizvar.net-  Antalya Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı, üniversitelerin temsilcileri, kurum ve yurt müdürleri katıldı. Toplantıda, ilgili kurumlara tüm yurt isteyen öğrencilere imkân sağlayacak şekilde hazırlık yapmaları talimatı veren Vali Şahin, "Tüm yurt talep eden öğrencilerimize barınma imkânı sağlamalıyız. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapmalıyız. Kamu misafirhanelerimizi de bu noktada hazır tutalım. İhtiyaç dâhilinde bunları da değerlendirebiliriz. Bizim hedefimiz, yurt başvurusu yapan tüm öğrencilerimizin yurtlara yerleşmesi. Tüm planlamamızı buna göre yapalım" dedi.

Toplantı, ilgili kurumların Vali Şahin'e devlet ve özel yurtlar, doluluk oranları ve hazırlık aşamaları hakkında sunum yapmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.