Vali Yazıcı'dan esnaf ziyareti

GÜNDEM 06.10.2021 - 15:07, Güncelleme: 06.10.2021 - 15:07
 

Vali Yazıcı'dan esnaf ziyareti

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, kentin en işlek caddelerinden Kapalıyol'da esnafı ziyaret etti. Yazıcı, ziyaret sonrasında esnafın mutlu gözüktüğünü açıkladı.

haberimizvar.net-Vali Ersin Yazıcı, beraberinde Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ile birlikte kentin en işlek caddelerinden Kapalıyol'da esnaf ziyareti yaptı. Esnafla sohbet eden Vali Yazıcı, gezi sonrası yaptığı açıklamada, şunları söyledi:  "Esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Genel anlamda esnaf mutlu, çünkü sezonu iyi geçirmiş görünüyor. Yaz boyunca kovid tedbirlerini de alarak hem giyim-kuşam, hem yeme-içme yerleriyle hepsine uğradık. Esnafımız mutlu gözüküyor. İnşallah daha da iyi olacak, Antalya'mız hareketli günlerine devam edecek. Esnafın ciddi manada şikayetinin olmaması, halinden memnun ve şükrediyor olması sevindirici. İnşallah bundan sonraki süreçte pandemi koşullarına dikkat ederek esnaflarımız hizmet etmeye devam edecek. Bizim gördüğümüz genel anlamda olumlu bir hava var."  
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, kentin en işlek caddelerinden Kapalıyol'da esnafı ziyaret etti. Yazıcı, ziyaret sonrasında esnafın mutlu gözüktüğünü açıkladı.

haberimizvar.net-Vali Ersin Yazıcı, beraberinde Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ile birlikte kentin en işlek caddelerinden Kapalıyol'da esnaf ziyareti yaptı. Esnafla sohbet eden Vali Yazıcı, gezi sonrası yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

 "Esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Genel anlamda esnaf mutlu, çünkü sezonu iyi geçirmiş görünüyor. Yaz boyunca kovid tedbirlerini de alarak hem giyim-kuşam, hem yeme-içme yerleriyle hepsine uğradık. Esnafımız mutlu gözüküyor. İnşallah daha da iyi olacak, Antalya'mız hareketli günlerine devam edecek. Esnafın ciddi manada şikayetinin olmaması, halinden memnun ve şükrediyor olması sevindirici. İnşallah bundan sonraki süreçte pandemi koşullarına dikkat ederek esnaflarımız hizmet etmeye devam edecek. Bizim gördüğümüz genel anlamda olumlu bir hava var."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.