Vali’ye neden teşekkür etti?

YEREL 10.03.2021 - 10:49, Güncelleme: 10.03.2021 - 11:01
 

Vali’ye neden teşekkür etti?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koronavirüs tedavisi gördüğü süreçteki desteklerinden dolayı Vali Ersin Yazıcı'ya iadeyi ziyarette bulunarak teşekkür etti.

Haberimizvar.net- Başkan Muhittin Böcek, 17 Ağustos 2020'de Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu başlayan tedavi sürecinin ardından 108 günün sonunda 3 Aralık 2020 günü tedavisi tamamlanarak taburcu edilmişti. Tedavi sürecindeki desteklerinden dolayı Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret ederek teşekkürlerini ileten Başkan Böcek, şöyle konuştu:   “Sayın valim öncelikle altı aydır Antalya'mızdan ayrı kaldık. Bu yaşadığım süreç içerisinde başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, genel başkanımızın, tüm siyasi parti yöneticilerimizin, siyasilerimizin, bakanlarımızın ve Antalya Valisi olarak sizlerin büyük desteğini gördüm. Ailem adına, şahsım adına teşekkür ediyorum. Bizleri bu süreçte her zaman ziyaret ettiniz. Oğlum, 'Sayın Valimiz her gün buradaydı' dedi. Ben bu anlamda sizlere teşekkür etmek istedim. Ben de bugün çalışma arkadaşlarımla beraber iadeyi ziyarette bulunarak tekrardan çok teşekkürlerimi iletiyorum."   'SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLUYUZ'   İadeyi ziyaretten ve Başkan Böcek'i sağlıklı gördüğü için mutlu olduğunu belirten Vali Yazıcı ise “Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten çok zor bir süreç atlattınız. Allah'a şükürler olsun gayet iyi durumdasınız. İnşallah daha da iyi olacaksınız. Sizleri tekrardan aramızda görmekten son derece mutluyuz. İnşallah her geçen gün eskisine göre çok daha iyi olacağınızı temenni ediyorum" dedi.   'BİRLİKTE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ'   Dünyadaki en büyük mutluluğun insanların sıkıntılarını giderip hoş bir seda bırakmak olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, şöyle dedi:   “Antalya'ya hizmet etmek gururuna, şerefine hep birlikte ulaşacağız. İnsanlığa hizmet etmek bir faninin dünyada en mutlu olacağı iştir. Ben hep bu düsturla hareket etmişimdir. Beraber çalıştığım arkadaşlarımı da bu düsturla motive etmeye çalışıyorum. Bir vatandaşımızdan 'Allah razı olsun' duasını almak ya da kalbi bir teşekkür almak kadar bu dünyada insanı mutlu edecek bir şey olmadığını düşünüyorum. Dünyada her şey gelip geçici. Önemli olan hoş seda bırakabilmek. Sıkıntının içerisindeki bir vatandaşımızın derdini, ihtiyacını gidermek en güzel işlerden biridir. Yaşamım boyunca uzun yıllardır bunu yapmaya gayret ettim ve edeceğim. Antalya'da bulunduğum süre içerisinde de şehrimize ve hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye gayret edeceğiz. Allah tüm milletimize can sağlığı versin."
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koronavirüs tedavisi gördüğü süreçteki desteklerinden dolayı Vali Ersin Yazıcı'ya iadeyi ziyarette bulunarak teşekkür etti.

Haberimizvar.net- Başkan Muhittin Böcek, 17 Ağustos 2020'de Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu başlayan tedavi sürecinin ardından 108 günün sonunda 3 Aralık 2020 günü tedavisi tamamlanarak taburcu edilmişti. Tedavi sürecindeki desteklerinden dolayı Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret ederek teşekkürlerini ileten Başkan Böcek, şöyle konuştu:

 

“Sayın valim öncelikle altı aydır Antalya'mızdan ayrı kaldık. Bu yaşadığım süreç içerisinde başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, genel başkanımızın, tüm siyasi parti yöneticilerimizin, siyasilerimizin, bakanlarımızın ve Antalya Valisi olarak sizlerin büyük desteğini gördüm. Ailem adına, şahsım adına teşekkür ediyorum. Bizleri bu süreçte her zaman ziyaret ettiniz. Oğlum, 'Sayın Valimiz her gün buradaydı' dedi. Ben bu anlamda sizlere teşekkür etmek istedim. Ben de bugün çalışma arkadaşlarımla beraber iadeyi ziyarette bulunarak tekrardan çok teşekkürlerimi iletiyorum."

 

'SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLUYUZ'

 

İadeyi ziyaretten ve Başkan Böcek'i sağlıklı gördüğü için mutlu olduğunu belirten Vali Yazıcı ise “Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten çok zor bir süreç atlattınız. Allah'a şükürler olsun gayet iyi durumdasınız. İnşallah daha da iyi olacaksınız. Sizleri tekrardan aramızda görmekten son derece mutluyuz. İnşallah her geçen gün eskisine göre çok daha iyi olacağınızı temenni ediyorum" dedi.

 

'BİRLİKTE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ'

 

Dünyadaki en büyük mutluluğun insanların sıkıntılarını giderip hoş bir seda bırakmak olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, şöyle dedi:

 

“Antalya'ya hizmet etmek gururuna, şerefine hep birlikte ulaşacağız. İnsanlığa hizmet etmek bir faninin dünyada en mutlu olacağı iştir. Ben hep bu düsturla hareket etmişimdir. Beraber çalıştığım arkadaşlarımı da bu düsturla motive etmeye çalışıyorum. Bir vatandaşımızdan 'Allah razı olsun' duasını almak ya da kalbi bir teşekkür almak kadar bu dünyada insanı mutlu edecek bir şey olmadığını düşünüyorum. Dünyada her şey gelip geçici. Önemli olan hoş seda bırakabilmek. Sıkıntının içerisindeki bir vatandaşımızın derdini, ihtiyacını gidermek en güzel işlerden biridir. Yaşamım boyunca uzun yıllardır bunu yapmaya gayret ettim ve edeceğim. Antalya'da bulunduğum süre içerisinde de şehrimize ve hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye gayret edeceğiz. Allah tüm milletimize can sağlığı versin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.