Vatandaş isyanda

GÜNDEM 17.11.2020 - 15:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Vatandaş isyanda

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü yanında vatandaşa hızlı hizmet için açılan PTT Şubesi, sözleşme süresinin sona erdiği gerekçesiyle işlem yapmıyor. Mağdur olan vatandaş ise kimi kime şikayet edeceğini bilmiyor

haberimizvar.net- Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü yanındaki PTT veznelerindeki uygulama vatandaşı çileden çıkarttı.  Tapu Kadastro’dan kesilen vergi, harç gibi ödemeleri yapmak üzere hemen yan taraftaki PTT şubesine giden yurttaşa,  “Tapu Kadastro ile olan sözleşmemiz sona erdi” cevabı veriliyor.  Konu hakkına bilgi sahibi olmayan vatandaş, PTT önünde uzun kuyruk oluşturuyor.  PTT şubesinden işlem yapamayan vatandaş, bu kez de bankamatik önünde birikiyor. PTT ile Tapu Kadastro arasında yapılan anlaşmanın sona erdiğini belirten bir PTT çalışanı, “Bizim elimizden gelen bir şey yok” dedi. Duruma tepki gösteren mağdur vatandaşlar ise, “Madem işlem yapmayacaklar neden buradalar” sözleriyle isyanını dile getirdi.    
Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü yanında vatandaşa hızlı hizmet için açılan PTT Şubesi, sözleşme süresinin sona erdiği gerekçesiyle işlem yapmıyor. Mağdur olan vatandaş ise kimi kime şikayet edeceğini bilmiyor

haberimizvar.net- Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü yanındaki PTT veznelerindeki uygulama vatandaşı çileden çıkarttı.  Tapu Kadastro’dan kesilen vergi, harç gibi ödemeleri yapmak üzere hemen yan taraftaki PTT şubesine giden yurttaşa,  “Tapu Kadastro ile olan sözleşmemiz sona erdi” cevabı veriliyor.  Konu hakkına bilgi sahibi olmayan vatandaş, PTT önünde uzun kuyruk oluşturuyor. 

PTT şubesinden işlem yapamayan vatandaş, bu kez de bankamatik önünde birikiyor. PTT ile Tapu Kadastro arasında yapılan anlaşmanın sona erdiğini belirten bir PTT çalışanı, “Bizim elimizden gelen bir şey yok” dedi. Duruma tepki gösteren mağdur vatandaşlar ise, “Madem işlem yapmayacaklar neden buradalar” sözleriyle isyanını dile getirdi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.