Vatandaş kendini korumanın yollarını arasın

GÜNDEM 24.07.2021 - 17:59, Güncelleme: 24.07.2021 - 17:59
 

Vatandaş kendini korumanın yollarını arasın

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, selin vurduğu Arhavi’yi ziyaret ederek, “Vatandaşımız kendini korumanın, derelerden uzak durmanın yollarını arayacak” dedi.

haberimizvar.net- Sel felaketiyle sarsılan Artvin’in Arhavi ilçesinde incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Vatandaşımız kendini korumanın yollarını arayacak, derelerden uzak durmanın yollarını arayacak” dedi. Bölgede yağışların süreceğini hatırlatan Bakan Pakdemirli, “Bugün de Rize, Artvin ve kuzey bölgelerinde yağış bekliyoruz. Bu yağışlar geçen günlerde aldığımız yağışlar kadar fazla olmasa da toprağın doygun olmasından dolayı tekrar vatandaşlarımızı taşkın ve sel durumlarına karşı uyarıyoruz. Hayatın normale dönmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz, yarına kadar bu çalışmaları bitiririz” diye konuştu.  20 KİLOMETRE DUVAR TAHKİMATI  Pakdemirli şunları söyledi: “Akabinde de hem Rize. hem Artvin’de hızlı bir şekilde yapılacak ihaleyle 20 kilometre kadar duvar tahkimatlarını yapacağız. Rize’de 87 taşkın koruma tesisi, Artvin’de de 67 taşkın koruma tesisi aktif şekilde çalışıyor. Eğer ana derelerde bugüne kadar yapılmış tahkimatlar olmasaydı, bölgemizde daha büyük sorunlarla karşılaşabilirdik. Bu konuda tedbir almaya devam edeceğiz”.  
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, selin vurduğu Arhavi’yi ziyaret ederek, “Vatandaşımız kendini korumanın, derelerden uzak durmanın yollarını arayacak” dedi.

haberimizvar.net-  Sel felaketiyle sarsılan Artvin’in Arhavi ilçesinde incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Vatandaşımız kendini korumanın yollarını arayacak, derelerden uzak durmanın yollarını arayacak” dedi. Bölgede yağışların süreceğini hatırlatan Bakan Pakdemirli, “Bugün de Rize, Artvin ve kuzey bölgelerinde yağış bekliyoruz. Bu yağışlar geçen günlerde aldığımız yağışlar kadar fazla olmasa da toprağın doygun olmasından dolayı tekrar vatandaşlarımızı taşkın ve sel durumlarına karşı uyarıyoruz. Hayatın normale dönmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz, yarına kadar bu çalışmaları bitiririz” diye konuştu.

 20 KİLOMETRE DUVAR TAHKİMATI

 Pakdemirli şunları söyledi: “Akabinde de hem Rize. hem Artvin’de hızlı bir şekilde yapılacak ihaleyle 20 kilometre kadar duvar tahkimatlarını yapacağız. Rize’de 87 taşkın koruma tesisi, Artvin’de de 67 taşkın koruma tesisi aktif şekilde çalışıyor. Eğer ana derelerde bugüne kadar yapılmış tahkimatlar olmasaydı, bölgemizde daha büyük sorunlarla karşılaşabilirdik. Bu konuda tedbir almaya devam edeceğiz”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.