Veda mesajı

GÜNDEM 14.08.2020 - 00:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Veda mesajı

Görevini Prof. Dr. Özlenen Özkan’a devredecek olan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal, mesai arkadaşlarına veda mesajı yolladı.

haberimizvar.net-Ünal, mesajında şöyle dedi: “Değerli Meslektaşlarım ve Sevgili İdari Personelimiz, 12 Kasım 2015-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında yaklaşık 4 yıl 9 aylık bir zaman dilimi boyunca Akdeniz Üniversitemizde Rektörlük görevinde bulundum. Bu süre zarfında üniversitemizi daha ileriye götürmek için sizlerle ve idareci arkadaşlarımızla birlikte çaba sarf ettik, ulusal ve uluslararası düzeyde iyi bir yere getirmeye çalıştık. Kurumumuzun bu aşamaya gelmesinde tüm mensuplarımızın emeği ve katkısı çok kıymetlidir. Bu sebeple hepinize teşekkürü bir borç bilirim. Üniversitemizin daha iyi bir noktaya gelme idealinin hiç kaybetmeden sürmesini temenni ederim. Görevi yeni devralan arkadaşlarıma başarılar dilerim. İdari görevlerin icrasının yarattığı yoğunluk ya da başkaca nedenlerden ötürü insani hasletlerin gerekli kıldığı hal ve tutumlar açısından bir kusurum oldu ise sizlerden affımı diliyorum. Başlangıç ve bitimleri ile her birimiz için her dem bir oluş ve akış olan yaşam öykülerimizin geride hoş bir sadâ bırakması temennisiyle siz değerli meslektaşlarımı ve idari personelimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Prof. Dr. Mustafa ÜNAL Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi”
Görevini Prof. Dr. Özlenen Özkan’a devredecek olan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal, mesai arkadaşlarına veda mesajı yolladı.

haberimizvar.net-Ünal, mesajında şöyle dedi: “Değerli Meslektaşlarım ve Sevgili İdari Personelimiz,
12 Kasım 2015-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında yaklaşık 4 yıl 9 aylık bir zaman dilimi boyunca Akdeniz Üniversitemizde Rektörlük görevinde bulundum. Bu süre zarfında üniversitemizi daha ileriye götürmek için sizlerle ve idareci arkadaşlarımızla birlikte çaba sarf ettik, ulusal ve uluslararası düzeyde iyi bir yere getirmeye çalıştık. Kurumumuzun bu aşamaya gelmesinde tüm mensuplarımızın emeği ve katkısı çok kıymetlidir. Bu sebeple hepinize teşekkürü bir borç bilirim. Üniversitemizin daha iyi bir noktaya gelme idealinin hiç kaybetmeden sürmesini temenni ederim. Görevi yeni devralan arkadaşlarıma başarılar dilerim. İdari görevlerin icrasının yarattığı yoğunluk ya da başkaca nedenlerden ötürü insani hasletlerin gerekli kıldığı hal ve tutumlar açısından bir kusurum oldu ise sizlerden affımı diliyorum.
Başlangıç ve bitimleri ile her birimiz için her dem bir oluş ve akış olan yaşam öykülerimizin geride hoş bir sadâ bırakması temennisiyle siz değerli meslektaşlarımı ve idari personelimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.
Prof. Dr. Mustafa ÜNAL
Akdeniz Üniversitesi
Tıp Fakültesi”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.