Vekil Arı’dan Atatürk Hastanesi uyarısı!

SAĞLIK 08.11.2022 - 12:24, Güncelleme: 08.11.2022 - 12:24
 

Vekil Arı’dan Atatürk Hastanesi uyarısı!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, “Atatürk Devlet Hastanenin bulunduğu alana yeni bir Devlet Hastanesi yapılmalıdır. Varlık Fonuna devredilmesin; Özel hastane olmasın, AVM yapılmasın” dedi.

haberimizvar.net- Antalya Atatürk Devlet Hastanesi önünde konuşma yapan Antalya Milletvekili Cavit Arı, Antalya için önemli olan hastanenin ne yapılacağını soru önergesi olarak meclise sundu. Arı hastane önündeki konuşmasında şunları kaydetti: “Antalya Atatürk Devlet Hastanesi 1968 yılında açılan Antalya SSK Hastanesi ve o gün berri Antalya halkına hizmet veren bir hastane. Bu hastane ile ilgili ve hastanenin yeriyle ilgili iddialar son günlerde gündeme gelmiş durumda. Öncelikle Kepez de yapılmakta olan Şehir hastanesi tamamlandıktan sonra bu hastanenin şehir hastanesine taşınacağı ile ilgili açıklamalar oldu. Ancak esas sorun hastanenin yeriyle ilgili. Hastane şehir hastanesine taşındıktan sonra bu yer ne olacak? ” Uyarıda bulunan Arı, “Varlık Fonu yönetimine devredilecek veya özel hastane yeri olacağına veya AVM olarak, özel ticarethane olarak satılmasına dair iddialarla gündeme gelmektedir. Antalya halkı adına şunu ifade etmek istiyoruz. Bu yer Antalya'nın en önemli, en değerli alanıdır. Burası hastane olarak mutlaka kullanılmak zorundadır. Bu bina yıkıldıktan sonra yerine devlet tarafından yeniden bir devlet hastanesi yapılmak zorundadır. Çünkü burası şehir içinde yer alan ve vatandaşın en kolay şekilde ulaşabildiği bir yerdir. Burasının başka bir amaçla kullanılması, başka bir amaçla satılması, özelleştirmesi Antalya adına kesinlikle yanlış olacaktır ve Antalya halkına büyük zarar verecektir. O nedenle yetkilileri buradan uyarıyorum. Bu alana hep beraber sahip çıkalım.” diye konuştu.  
CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, “Atatürk Devlet Hastanenin bulunduğu alana yeni bir Devlet Hastanesi yapılmalıdır. Varlık Fonuna devredilmesin; Özel hastane olmasın, AVM yapılmasın” dedi.

haberimizvar.net- Antalya Atatürk Devlet Hastanesi önünde konuşma yapan Antalya Milletvekili Cavit Arı, Antalya için önemli olan hastanenin ne yapılacağını soru önergesi olarak meclise sundu.

Arı hastane önündeki konuşmasında şunları kaydetti: “ Antalya Atatürk Devlet Hastanesi 1968 yılında açılan Antalya SSK Hastanesi ve o gün berri Antalya halkına hizmet veren bir hastane. Bu hastane ile ilgili ve hastanenin yeriyle ilgili iddialar son günlerde gündeme gelmiş durumda. Öncelikle Kepez de yapılmakta olan Şehir hastanesi tamamlandıktan sonra bu hastanenin şehir hastanesine taşınacağı ile ilgili açıklamalar oldu. Ancak esas sorun hastanenin yeriyle ilgili. Hastane şehir hastanesine taşındıktan sonra bu yer ne olacak? ”

Uyarıda bulunan Arı, “Varlık Fonu yönetimine devredilecek veya özel hastane yeri olacağına veya AVM olarak, özel ticarethane olarak satılmasına dair iddialarla gündeme gelmektedir. Antalya halkı adına şunu ifade etmek istiyoruz. Bu yer Antalya'nın en önemli, en değerli alanıdır. Burası hastane olarak mutlaka kullanılmak zorundadır. Bu bina yıkıldıktan sonra yerine devlet tarafından yeniden bir devlet hastanesi yapılmak zorundadır. Çünkü burası şehir içinde yer alan ve vatandaşın en kolay şekilde ulaşabildiği bir yerdir. Burasının başka bir amaçla kullanılması, başka bir amaçla satılması, özelleştirmesi Antalya adına kesinlikle yanlış olacaktır ve Antalya halkına büyük zarar verecektir. O nedenle yetkilileri buradan uyarıyorum. Bu alana hep beraber sahip çıkalım.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.