Veyis Ateş ile Korkmaz ne konuştu?

GÜNDEM 20.06.2021 - 11:53, Güncelleme: 20.06.2021 - 11:53
 

Veyis Ateş ile Korkmaz ne konuştu?

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık, Habertürk sunucusu Veyis Ateş ve SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz arasında geçtiği öne sürülen konuşmaların 53 saniyelik kısmını Twitter hesabından yayımladı.

haberimizvar.net-Yayınlanan ses kaydında Veyis Ateş'in Sezgin Baran Korkmaz'a teselli vererek "Şu an canın yaralı kızgınsın öfkelisin, dünyayı ateşe veresin var. Bu tarafın hassasiyet duyduğu şeyler var" dediği duyuluyor.  İşte Ahmet Şık'ın o paylaşımı:  NE OLMUŞTU  Organize suç örgütü kurduğu belirtilen Sedat Peker'in iddialarının ardından SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz da Habertürk sunucusu Veyis Ateş'in kendisinden 10 milyon euro istediğini öne sürmüştü.  Korkmaz geçtiğimiz gün katıldığı Halk TV canlı yayınında Veyis Ateş ile ilgili "Beni aradı. Bana bu işi halledebileceğini, benimle uğraşan bir lobinin bana bunu yaptığını, kendisinin aracı olduğunu, bu nasıl olacak dediğimde istedikleri meblağı vermemiz gerektiğini, miktarın ne olduğunu söylediğimde 10 milyon Euro olduğunu açık açık söylemiştir" diye konuşmuştu.  İddiaları reddeden Veyis Ateş "Ben 10 milyon Euro istemedim" demişti. Veyis Ateş ile Sezgin Baran Korkmaz arasında geçen 12 dakikalık konuşmanın, İsmail Saymaz’ın bugünkü yazısında (https://t.co/GaMbuQgwpB) bahsettiği kısmına ait ses kaydı budur: https://t.co/jprMOgG56b pic.twitter.com/ZXCYdmENWb— ahmet şık (@sahmetsahmet) June 20, 2021
Türkiye İşçi Partisi Milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık, Habertürk sunucusu Veyis Ateş ve SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz arasında geçtiği öne sürülen konuşmaların 53 saniyelik kısmını Twitter hesabından yayımladı.

haberimizvar.net-Yayınlanan ses kaydında Veyis Ateş'in Sezgin Baran Korkmaz'a teselli vererek "Şu an canın yaralı kızgınsın öfkelisin, dünyayı ateşe veresin var. Bu tarafın hassasiyet duyduğu şeyler var" dediği duyuluyor. 

İşte Ahmet Şık'ın o paylaşımı: 

NE OLMUŞTU 

Organize suç örgütü kurduğu belirtilen Sedat Peker'in iddialarının ardından SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz da Habertürk sunucusu Veyis Ateş'in kendisinden 10 milyon euro istediğini öne sürmüştü. 


Korkmaz geçtiğimiz gün katıldığı Halk TV canlı yayınında Veyis Ateş ile ilgili "Beni aradı. Bana bu işi halledebileceğini, benimle uğraşan bir lobinin bana bunu yaptığını, kendisinin aracı olduğunu, bu nasıl olacak dediğimde istedikleri meblağı vermemiz gerektiğini, miktarın ne olduğunu söylediğimde 10 milyon Euro olduğunu açık açık söylemiştir" diye konuşmuştu. 

İddiaları reddeden Veyis Ateş "Ben 10 milyon Euro istemedim" demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.