Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1 kez görütülendi.
 

Manavgat yanıyor

DUMANDAN ETKİLENEN 40 KİŞİ HASTANEYE BAŞVURDU Manavgat Devlet Hastanesi'ne yangın nedeniyle dumandan etkilenen 40 kişi başvurdu ve bu kişilere oksijen tedavisi uygulandı. Vücudunda yanık olan ve durumunun ağır olduğu belirtilen bir kişi ise ilk müdahalenin ardından Antalya'ya sevk edildi. İLGİLİ HABERİLER İÇİN GÖRESELE TIKLAYINIZ: ;  
Ekleme Tarihi: 28.07.2021 - 17:05

Manavgat yanıyor

Manavgat’ta dört ayrı noktada başlayan yangında alevler ilçe merkezine ulaştı. 3 mahallede evler boşaltıldı. Belediye Başkanı Şükrü Sözen “Akıl almaz bir tablo var. Nereye müdahale edeceğimizi şaşırdık” dedi.

DUMANDAN ETKİLENEN 40 KİŞİ HASTANEYE BAŞVURDU

Manavgat Devlet Hastanesi'ne yangın nedeniyle dumandan etkilenen 40 kişi başvurdu ve bu kişilere oksijen tedavisi uygulandı. Vücudunda yanık olan ve durumunun ağır olduğu belirtilen bir kişi ise ilk müdahalenin ardından Antalya'ya sevk edildi.

İLGİLİ HABERİLER İÇİN GÖRESELE TIKLAYINIZ: ;













 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.