Videolu KPSS protestosu

GÜNDEM 10.08.2022 - 12:16, Güncelleme: 10.08.2022 - 12:21
 

Videolu KPSS protestosu

CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları, KPSS skandalını sosyal medya yoluyla protesto etti. Gençlik Kolları üyeleri, konu ile ilgili hazırladıkları videoyu paylaştı.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları, geçtiğimiz günlerde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sorularının sızdırılmasına olarak  bir video paylaştı. Videoda, uzun hazırlık sürecinden sonra sınava giren ve emeklerinin boşa gideceğinin telaşını yaşayan bir genç canlandırılırken, o sırada KPSS sorularının sızdırıldığı ile ilgili haberlerin anonsları duyuldu. Ardından sınavın iptal olduğunu duyan genç sinirli ve umutsuz bir bekleyişin içine girdi. Tam o sırada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu temsilen bir el gencin omuzuna dokundu ve Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili açıklamaları dış ses olarak verildi. Sosyal medyada #İadeEdeceğiz etiketi ile paylaşılan video binlerce beğeni alırken, CHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, parti meclisi üyeleri ve binlerce partili tarafından paylaşıldı.   20 YILIN HESABINI VERECEKLER  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eraycan Yılmaz, CHP gençliği olarak haksızlıklara karşı hiçbir zaman sessiz kalmadıklarını vurguladı. 20 yıldır birçok şaibeli sınav yapıldığını belirten Yılmaz "Biz her haksızlığa karşı dimdik durduk. 20 yıldır her türlü haksızlığı bu halka reva gören AKP'den hesap soracağız. Onlar, yaptıkları tüm adaletsizliklerin hesabını vermeden bu defter kapanmayacak. Çünkü o defter halkın defteri. Son yapılan sınavda emekleri çalınan yurttaşlarımızın haklarını iade etmeye geliyoruz. Müsterih olsunlar, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde halkın iktidarını kuracağız. Türkiye, 20 yıldır yapılanları hak etmiyor. O yüzden ülkemizi her alanda hak ettiği noktaya taşıyacağız" şeklinde konuştu. Körfez Gazetesi/Engin KORKMAZ
CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları, KPSS skandalını sosyal medya yoluyla protesto etti. Gençlik Kolları üyeleri, konu ile ilgili hazırladıkları videoyu paylaştı.
haberimizvar.net- CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları, geçtiğimiz günlerde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sorularının sızdırılmasına olarak  bir video paylaştı. Videoda, uzun hazırlık sürecinden sonra sınava giren ve emeklerinin boşa gideceğinin telaşını yaşayan bir genç canlandırılırken, o sırada KPSS sorularının sızdırıldığı ile ilgili haberlerin anonsları duyuldu. Ardından sınavın iptal olduğunu duyan genç sinirli ve umutsuz bir bekleyişin içine girdi. Tam o sırada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu temsilen bir el gencin omuzuna dokundu ve Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili açıklamaları dış ses olarak verildi. Sosyal medyada #İadeEdeceğiz etiketi ile paylaşılan video binlerce beğeni alırken, CHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, parti meclisi üyeleri ve binlerce partili tarafından paylaşıldı.

 

20 YILIN HESABINI VERECEKLER

 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eraycan Yılmaz, CHP gençliği olarak haksızlıklara karşı hiçbir zaman sessiz kalmadıklarını vurguladı. 20 yıldır birçok şaibeli sınav yapıldığını belirten Yılmaz "Biz her haksızlığa karşı dimdik durduk. 20 yıldır her türlü haksızlığı bu halka reva gören AKP'den hesap soracağız. Onlar, yaptıkları tüm adaletsizliklerin hesabını vermeden bu defter kapanmayacak. Çünkü o defter halkın defteri. Son yapılan sınavda emekleri çalınan yurttaşlarımızın haklarını iade etmeye geliyoruz. Müsterih olsunlar, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde halkın iktidarını kuracağız. Türkiye, 20 yıldır yapılanları hak etmiyor. O yüzden ülkemizi her alanda hak ettiği noktaya taşıyacağız" şeklinde konuştu. Körfez Gazetesi/Engin KORKMAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.