Virajı alamayan otomobil bahçeye uçtu: 1 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2024 - 13:26, Güncelleme: 16.01.2024 - 13:26
 

Virajı alamayan otomobil bahçeye uçtu: 1 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobilin bahçeye uçması sonucu meydana gelen kazada sürücü hafif yaralandı.

 haberimizvar.net- Kaza, Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesi'nde meydana geldi. Sorgun Bulvarı'na seyir halindeki Cansu Özkulluk’un kullandığı 07 AVD 654 plakalı otomobil, mezarlığını geçtikten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan araç sürücüsü kontrol amaçlı Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.      "SÜREKLİ BAHÇEYE ARAÇ UÇUYOR"   Otomobilin uçtuğu bahçenin sahibi Kadir Gürses bahçeye sık sık araçların uçtuğunu belirterek, "Burada viraja dikkatsiz giren araçlar doğrudan bizim bahçeye uçuyor. Ne yaptıysak biz çözüm bulamadık. Yetkililere sorunu defalarca iletmemize rağmen ne yazık ki önlem alınmıyor. Önlem almak için destek bekliyoruz" dedi. 
Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobilin bahçeye uçması sonucu meydana gelen kazada sürücü hafif yaralandı.

 haberimizvar.net- Kaza, Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesi'nde meydana geldi. Sorgun Bulvarı'na seyir halindeki Cansu Özkulluk’un kullandığı 07 AVD 654 plakalı otomobil, mezarlığını geçtikten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan araç sürücüsü kontrol amaçlı Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

 

  "SÜREKLİ BAHÇEYE ARAÇ UÇUYOR"

  Otomobilin uçtuğu bahçenin sahibi Kadir Gürses bahçeye sık sık araçların uçtuğunu belirterek, "Burada viraja dikkatsiz giren araçlar doğrudan bizim bahçeye uçuyor. Ne yaptıysak biz çözüm bulamadık. Yetkililere sorunu defalarca iletmemize rağmen ne yazık ki önlem alınmıyor. Önlem almak için destek bekliyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.