Virüs sağlık çalışanlarını vuruyor

GÜNDEM 20.03.2020 - 12:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Virüs sağlık çalışanlarını vuruyor

İzmir’de Eşrefpaşa Hastanesi’nde iki doktor ve bir hemşire Kovid-19 şüphesiyle müşahede altına alındı. İstanbul’da Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde bir hekime Korona teşhisi konduğu öğrenildi. İstanbul Tıp Fakültesi profesörü Cemil Taşçıoğlu da karantinada.

haberimizvar.net- İzmir’de Eşrefpaşa Hastanesi’nde iki doktor ile bir hemşirenin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) şüphesiyle müşahede altında tutulduğu öğrenildi. Üç sağlıkçıya yapılan test sonuçlarının beklendiği aktarıldı. İstanbul’da da Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde bir doktora Kovid-19 teşhisi konulduğu öğrenildi.   GÜNDE ORTALAMA 5-6 VAKA   Yine İstanbul’da Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Pazartesiden beri muhtemel Covid zatürresi nedeniyle hastanede yatıyorum” demişti. Tutluoğlu, “Hastalanmadan önce günde ortalama 5-6 adet olası Covid vakası görüyordum. Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre olgu sayısı çok artmış durumda. İnşallah düzelince mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye yazdı.   PROFESÖRE KORONA TEŞHİSİ   İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Dr. Cemil Taşçıoğlu’na da geçen günlerde korona virüs teşhisi konulmuştu. Karantina altında olan ve tedavisi süren Taşçıoğlu, sosyal medyada yayınladığı videoda, ‘kendisini iyi hissettiğini, zorunlu bir bekleyiş içinde olduğunu’ söylemişti.  
İzmir’de Eşrefpaşa Hastanesi’nde iki doktor ve bir hemşire Kovid-19 şüphesiyle müşahede altına alındı. İstanbul’da Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde bir hekime Korona teşhisi konduğu öğrenildi. İstanbul Tıp Fakültesi profesörü Cemil Taşçıoğlu da karantinada.

haberimizvar.net- İzmir’de Eşrefpaşa Hastanesi’nde iki doktor ile bir hemşirenin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) şüphesiyle müşahede altında tutulduğu öğrenildi. Üç sağlıkçıya yapılan test sonuçlarının beklendiği aktarıldı. İstanbul’da da Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde bir doktora Kovid-19 teşhisi konulduğu öğrenildi.

 

GÜNDE ORTALAMA 5-6 VAKA

 

Yine İstanbul’da Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Pazartesiden beri muhtemel Covid zatürresi nedeniyle hastanede yatıyorum” demişti. Tutluoğlu, “Hastalanmadan önce günde ortalama 5-6 adet olası Covid vakası görüyordum. Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre olgu sayısı çok artmış durumda. İnşallah düzelince mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye yazdı.

 

PROFESÖRE KORONA TEŞHİSİ

 

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Dr. Cemil Taşçıoğlu’na da geçen günlerde korona virüs teşhisi konulmuştu. Karantina altında olan ve tedavisi süren Taşçıoğlu, sosyal medyada yayınladığı videoda, ‘kendisini iyi hissettiğini, zorunlu bir bekleyiş içinde olduğunu’ söylemişti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.