Virüs testi için bireysel BAŞVURU UYARISI

GÜNDEM 20.03.2020 - 14:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Virüs testi için bireysel BAŞVURU UYARISI

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hünür, “Korona virüs testi için bireysel başvurular alınmayacak sadece hastaneden gelen numunelere çalışacak” dedi.

haberimizvar.ent-Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hünür, Antalya'da yapılmaya başlanan Korona virüsle testiyle ilgili vatandaşların kişisel müracaatlarının alınmayacağını sadece hastanelerden gelen numunelerin değerlendirileceği uyarısında bulundu. TEST YAPILMAYA BAŞLANDI Sağlık Bakanlığı'nın Alo 184 Korona virüs hattını araması gerektiğini kaydeden İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Antalya’da Halk Sağlığı Laboratuvarının dün itibariyle Korona virüs testi yapmaya başladığını hatırlattı. Hülür, " Laboratuvarımız sadece hastanelerden gelen numuneleri çalışacağından vatandaşlarımız bireysel olarak başvuramayacak” dedi. İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Korona virüs belirtileri olup, kendisini hasta hissedenlerin öncelikle Sağlık Bakanlığı iletişim hattı olan 184’ü aramaları gerektiğini belirterek, ilgili uzmanların hastaları en yakın sağlık kuruluşuna yönlendirdiğini ifade etti. Hülür, "Kişi sağlık kuruluşunda muayene oluyor ve şüpheli bir durum varsa burun ve boğaz numunesi alınarak İlimiz Halk Sağlığı Laboratuvarına ulaştırılıyor. Antalya’da hizmet vermekte olan Halk Sağlığı Laboratuvarımız dün itibariyle Korona virüs testi yapmaya başladı. Sonuçlar ortalama 5 saatte çıkıyor. Numunenin artık Ankara’ya gitmesine gerek kalmadı. İlimizdeki kamu, özel ve üniversite hastanelerimizden gelen her numune burada çalışılacak. Laboratuvar, 7/24 hizmet verecek şekilde görevlendirildi. Laboratuvarımız sadece hastanelerden gelen numuneleri çalışacağından vatandaşlarımız bireysel olarak başvuramayacak” diye konuştu. 
Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hünür, “Korona virüs testi için bireysel başvurular alınmayacak sadece hastaneden gelen numunelere çalışacak” dedi.

haberimizvar.ent-Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hünür, Antalya'da yapılmaya başlanan Korona virüsle testiyle ilgili vatandaşların kişisel müracaatlarının alınmayacağını sadece hastanelerden gelen numunelerin değerlendirileceği uyarısında bulundu.

TEST YAPILMAYA BAŞLANDI

Sağlık Bakanlığı'nın Alo 184 Korona virüs hattını araması gerektiğini kaydeden İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Antalya’da Halk Sağlığı Laboratuvarının dün itibariyle Korona virüs testi yapmaya başladığını hatırlattı. Hülür, " Laboratuvarımız sadece hastanelerden gelen numuneleri çalışacağından vatandaşlarımız bireysel olarak başvuramayacak” dedi. İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Korona virüs belirtileri olup, kendisini hasta hissedenlerin öncelikle Sağlık Bakanlığı iletişim hattı olan 184’ü aramaları gerektiğini belirterek, ilgili uzmanların hastaları en yakın sağlık kuruluşuna yönlendirdiğini ifade etti. Hülür, "Kişi sağlık kuruluşunda muayene oluyor ve şüpheli bir durum varsa burun ve boğaz numunesi alınarak İlimiz Halk Sağlığı Laboratuvarına ulaştırılıyor. Antalya’da hizmet vermekte olan Halk Sağlığı Laboratuvarımız dün itibariyle Korona virüs testi yapmaya başladı. Sonuçlar ortalama 5 saatte çıkıyor. Numunenin artık Ankara’ya gitmesine gerek kalmadı. İlimizdeki kamu, özel ve üniversite hastanelerimizden gelen her numune burada çalışılacak. Laboratuvar, 7/24 hizmet verecek şekilde görevlendirildi. Laboratuvarımız sadece hastanelerden gelen numuneleri çalışacağından vatandaşlarımız bireysel olarak başvuramayacak” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.