Vural: “Memleketimiz Serik, Sevdamız Serik”

SİYASET 24.11.2023 - 14:40, Güncelleme: 24.11.2023 - 14:40
 

Vural: “Memleketimiz Serik, Sevdamız Serik”

Doç. Dr. Veli Vural; “Doğduğum büyüdüğüm her noktasında anılarımın olduğu ilçemiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır.”

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Başhekim Yardımcılığı Doç. Dr. Veli Vural, AK Parti’den Serik Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu yaptı. Vural, Ak Parti Serik İlçe binasında Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz’e müracaat evraklarını teslim etti. Vural’ın başvurusunu alan Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz, partiye üye olan Veli Vural’a Ak Parti rozetini taktı.
Doç. Dr. Veli Vural; “Doğduğum büyüdüğüm her noktasında anılarımın olduğu ilçemiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır.”

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Başhekim Yardımcılığı Doç. Dr. Veli Vural, AK Parti’den Serik Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu yaptı. Vural, Ak Parti Serik İlçe binasında Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz’e müracaat evraklarını teslim etti.
Vural’ın başvurusunu alan Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz, partiye üye olan Veli Vural’a Ak Parti rozetini taktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.