Vural Şahin güven tazeledi

GÜNDEM 22.12.2019 - 16:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Vural Şahin güven tazeledi

Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi bugün yapılan seçimde mevcut başkan Vural Şahin ile yola devam etti.

haberimizvar.net- Antalya’daki 3398 ziraat mühendisi, sandık başına giderek yeni yönetimi belirledi.  Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Antalya Şubesi'nde mevcut başkan Vural Şahin, tek başkan adayı olarak seçime girdi.  ZMO Antalya Şube Başkanı Vural Şahin’in Yönetim Kurulu listesi aşağıdaki gibidir; ASIL ÜYELER ; Vural Şahin, Sevda Altunbaş, Ümmü Özgül Karagüzel, Taylan Çeliker,  Ekrem Dibek, Asu Ersoy, Taki Karslı  YEDEK ÜYELER ; Eren Ekelik, Ömer Özen, Seda Özel, Yusuf Kumbul, Gülay Demir, Ahmet Dakoğlu, Özgür Çağlayan YORULMADAN, YILMADAN… ZMO Antalya Şube Başkanı Vural Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yorulmadan, yılmadan, aynı anlayış ile sizlerin sesi olmak adına, her yerde mücadelemizi bırakmayacak ve ivmesi devamlı artan bir yönetim olacağız. Gücümüzü sizlerden almak istiyoruz. Desteğiniz bizleri mutlu edecek” ifadelerine yer verdi.
Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi bugün yapılan seçimde mevcut başkan Vural Şahin ile yola devam etti.
haberimizvar.net- Antalya’daki 3398 ziraat mühendisi, sandık başına giderek yeni yönetimi belirledi.  Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Antalya Şubesi'nde mevcut başkan Vural Şahin, tek başkan adayı olarak seçime girdi.  ZMO Antalya Şube Başkanı Vural Şahin’in Yönetim Kurulu listesi aşağıdaki gibidir;
ASIL ÜYELER ;
Vural Şahin, Sevda Altunbaş, Ümmü Özgül Karagüzel, Taylan Çeliker,  Ekrem Dibek, Asu Ersoy, Taki Karslı 
YEDEK ÜYELER ;
Eren Ekelik, Ömer Özen, Seda Özel, Yusuf Kumbul, Gülay Demir, Ahmet Dakoğlu, Özgür Çağlayan
YORULMADAN, YILMADAN…
ZMO Antalya Şube Başkanı Vural Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yorulmadan, yılmadan, aynı anlayış ile sizlerin sesi olmak adına, her yerde mücadelemizi bırakmayacak ve ivmesi devamlı artan bir yönetim olacağız. Gücümüzü sizlerden almak istiyoruz. Desteğiniz bizleri mutlu edecek” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.