Whatsapp'tan bomba gibi bir özellik

YAŞAM 04.03.2021 - 15:00, Güncelleme: 04.03.2021 - 15:03
 

Whatsapp'tan bomba gibi bir özellik

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, mobil uygulamasına getirilen yeniliklerin ardından masaüstü sürümüne sesli ve görüntülü arama özelliğini getirdi. Buna göre, Zoom ve buna benzer uygulamalarda yaşanan deneyim, WhatsApp'ta da yaşanabilecek.

haberimizvar.net- Webtekno’da yer alan habere göre, Facebook bünyesinde olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, masaüstüne bomba bir özelliği sundu. Bu özellikle birlikte, kullanıcılar tıpkı akıllı telefonlarında olduğu gibi bilgisayarlarında da sesli ve görüntülü aramalar yapabilecekler. SESLİ VE GÖRÜNTÜLÜ ARAMA OLACAK Uygulamanın macOS ve Windows için sunulan uygulamasıyla ilgili bir açıklama yapan şirket, kullanıcıların artık bu masaüstü uygulamalar üzerinden de sesli ve görüntülü aramalar yapabileceklerini duyurdu. Şirket ayrıca masaüstü sürümler üzerinden yapılacak görüşmelerin de uçtan uca şifreleneceğini, yani bu görüntülere ulaşılamayacağını vurguluyor. YALNIZCA BİREBİR ARAMALAR WhatsApp'ın masaüstü sürümüne getirilen sesli ve görüntülü arama özelliği, şu an için yalnızca birebir aramaları destekliyor. Yani bu özelliği kullanırken, birden fazla kişi ile arama gerçekleştirilemiyor. WhatsApp'tan sesli ve görüntülü aramalar yapmak isteyenler, öncelikle bu uygulamanın masaüstü sürümünün uygun versiyonunu bilgisayara kurması gerekiyor.  
Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, mobil uygulamasına getirilen yeniliklerin ardından masaüstü sürümüne sesli ve görüntülü arama özelliğini getirdi. Buna göre, Zoom ve buna benzer uygulamalarda yaşanan deneyim, WhatsApp'ta da yaşanabilecek.

haberimizvar.net- Webtekno’da yer alan habere göre, Facebook bünyesinde olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, masaüstüne bomba bir özelliği sundu. Bu özellikle birlikte, kullanıcılar tıpkı akıllı telefonlarında olduğu gibi bilgisayarlarında da sesli ve görüntülü aramalar yapabilecekler.

SESLİ VE GÖRÜNTÜLÜ ARAMA OLACAK

Uygulamanın macOS ve Windows için sunulan uygulamasıyla ilgili bir açıklama yapan şirket, kullanıcıların artık bu masaüstü uygulamalar üzerinden de sesli ve görüntülü aramalar yapabileceklerini duyurdu. Şirket ayrıca masaüstü sürümler üzerinden yapılacak görüşmelerin de uçtan uca şifreleneceğini, yani bu görüntülere ulaşılamayacağını vurguluyor.

YALNIZCA BİREBİR ARAMALAR

WhatsApp'ın masaüstü sürümüne getirilen sesli ve görüntülü arama özelliği, şu an için yalnızca birebir aramaları destekliyor. Yani bu özelliği kullanırken, birden fazla kişi ile arama gerçekleştirilemiyor. WhatsApp'tan sesli ve görüntülü aramalar yapmak isteyenler, öncelikle bu uygulamanın  masaüstü sürümünün uygun versiyonunu bilgisayara kurması gerekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.