X abonelik fiyatlarına zam

EKONOMİ 10.11.2023 - 13:55, Güncelleme: 10.11.2023 - 13:55
 

X abonelik fiyatlarına zam

X/Twitter'da, premium abonelik ücretlerine zam geldi.

haberimizvar.net- Sosyal medya platformu X (Twitter), önceden PC için 150 TL olan aylık premium ücretini 300 TL’ye iOS ve Android cihazlar için ise 200 TL olan aylık ücreti 699,99 TL’ye yükseltti. iOS ve Android cihazlardaki fiyatların daha yüksek olma sebebi olarak AppStore ve Google Play Store’un bu ödemelerden komisyon alması gösterildi. Premium aboneliği bulunan kullanıcıların yararlanabildiği öne çıkan bazı özellikler ise şöyle: Mavi tik Gönderi düzenleme Daha uzun gönderiler Daha uzun videolar Video indirme Arka planda video oynatma Şifreli direkt mesajlar İki adımlı kimlik doğrulama
X/Twitter'da, premium abonelik ücretlerine zam geldi.

haberimizvar.net- Sosyal medya platformu X (Twitter), önceden PC için 150 TL olan aylık premium ücretini 300 TL’ye iOS ve Android cihazlar için ise 200 TL olan aylık ücreti 699,99 TL’ye yükseltti.

iOS ve Android cihazlardaki fiyatların daha yüksek olma sebebi olarak AppStore ve Google Play Store’un bu ödemelerden komisyon alması gösterildi.

Premium aboneliği bulunan kullanıcıların yararlanabildiği öne çıkan bazı özellikler ise şöyle:

Mavi tik
Gönderi düzenleme
Daha uzun gönderiler
Daha uzun videolar
Video indirme
Arka planda video oynatma
Şifreli direkt mesajlar
İki adımlı kimlik doğrulama

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.