Yağmurda ıslanan köpeğe polis şefkati

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.01.2021 - 16:41, Güncelleme: 05.01.2021 - 16:41
 

Yağmurda ıslanan köpeğe polis şefkati

Antalya'da yağmurdan ıslanan sokak köpeği, Kepez Kaymakamlığı hizmet binası girişine geldi. Islanmış köpeği gören polisler, hayvanı elleriyle beslemeye çalıştı. O anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

haberimizvar.net Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 'turuncu kod' ile uyardığı ve son 24 saatte metrekareye 30 kilogram yağışın düştüğü Antalya kent merkezinde, bir sokak köpeği, yağmur sırasında Kepez Kaymakamlığı binasına girdi. Bina girişinde X-Ray cihazının bulunduğu kontrol noktasına kadar gelen ve oturan köpeğe polisler ilgi gösterdi. Görevli bir polis elindeki yiyeceği köpekle paylaşıp, "Hadi oğlu, hadi oğlum" diyerek yedirmeye çalıştı. Bir vatandaş o anları, "Rahatsız mı, üşümüş mü? Veteriner mi çağırsak?" diyerek görüntüledi. Polisin çabası da kameralara yansıdı. Görüntüyü çeken kişinin, "Kepez Kaymakamlığı'nda kontrol noktasına gelen sokak hayvanına polisin gösterdiği merhamet ve şefkat. Dünyanın en merhametli polisi ve askeri Türk polisi ve askeridir" notuyla sosyal medyada paylaştığı görüntü, çok sayıda beğeni aldı.
Antalya'da yağmurdan ıslanan sokak köpeği, Kepez Kaymakamlığı hizmet binası girişine geldi. Islanmış köpeği gören polisler, hayvanı elleriyle beslemeye çalıştı. O anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

haberimizvar.net

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 'turuncu kod' ile uyardığı ve son 24 saatte metrekareye 30 kilogram yağışın düştüğü Antalya kent merkezinde, bir sokak köpeği, yağmur sırasında  Kepez Kaymakamlığı binasına girdi. Bina girişinde X-Ray cihazının bulunduğu kontrol noktasına kadar gelen ve oturan köpeğe polisler ilgi gösterdi. Görevli bir polis elindeki yiyeceği köpekle paylaşıp, "Hadi oğlu, hadi oğlum" diyerek yedirmeye çalıştı. Bir vatandaş o anları, "Rahatsız mı, üşümüş mü? Veteriner mi çağırsak?" diyerek görüntüledi. Polisin çabası da kameralara yansıdı. Görüntüyü çeken kişinin, " Kepez Kaymakamlığı'nda kontrol noktasına gelen sokak hayvanına polisin gösterdiği merhamet ve şefkat. Dünyanın en merhametli polisi ve askeri Türk polisi ve askeridir" notuyla sosyal medyada paylaştığı görüntü, çok sayıda beğeni aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.