Yalnız bırakıldım!

SİYASET 06.03.2024 - 14:23, Güncelleme: 06.03.2024 - 14:23
 

Yalnız bırakıldım!

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adaylığından çekilen Turgut Bucak, aday ilan edildiği günden bu yana elinden gelen tüm maddi ve manevi çabayı göstermesine rağmen parti teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığını belirtti.

haberimizvar.net- İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adaylığından çekilen Turgut Bucak, aday ilan edildiği günden bu yana maddi manevi her türlü özveride bulunmasına rağmen parti teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığını bildirdi. Bucak, İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adaylığından çekilmesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı : Muratpaşa’da yıllardır esnaflık yapmaktayım.  Halkımız ve esnafımızla hep iç içeyim. Genel Başkanımız Sayın  Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak amacıyla 2017 yılında MHP'den İyi Parti'ye geçtik. Milletimize umut yarattık. Yeni bir alternatif sunduk. Milletimizin tercihi nedeniyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı seçtirme konusunda başarılı olamasak da parti olarak parlamentoda anlamlı ölçüde yer almasını sağladık. Söz konusu bu süreçlerde, İyi Parti'den 27. ve 28. dönem milletvekili aday adayı oldum, görevlerimi eksiksiz yerine getirdim. 2019 yerel seçimlerinde ise partimizin uygun gördüğü ittifak sayesinde işbirliği ile elde ettiğimiz başarılarla, Antalya'nın da içinde olduğu Büyükşehirlerde ve tüm seçim sürecinde halkımızda bir umut oluşturduk. 2024 seçimlerinde de partimiz, çalışma arkadaşlarımız ve Genel Merkezimiz tek başına seçime girme kararı almıştır. Bende bu kararın gereği olarak bu kritik ve zorlu süreçte İyi Parti Antalya  Muratpaşa Belediye Başkan adayı oldum. Ancak İyi Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğim günden bu yana elimden gelen tüm maddi ve manevi çabayı kendi gücümle gösterirken, partimiz teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığımı gördüm. Yaptığım somut değerlendirmeler sonucunda, milletimiz için doğru olanı yapmak uğruna 06 Mart itibarıyla İyi Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı Adaylığından çekiliyorum. Aldığım kararın, başta Muratpaşa'lı sakinlerimiz olmak üzere, Antalya'lı hemşehrilerimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Kamuoyuna saygıla duyurulur. 06.03.2024 Turgut Bucak
İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adaylığından çekilen Turgut Bucak, aday ilan edildiği günden bu yana elinden gelen tüm maddi ve manevi çabayı göstermesine rağmen parti teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığını belirtti.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adaylığından çekilen Turgut Bucak, aday ilan edildiği günden bu yana maddi manevi her türlü özveride bulunmasına rağmen parti teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığını bildirdi. Bucak, İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adaylığından çekilmesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı :

Muratpaşa’da yıllardır esnaflık yapmaktayım.  Halkımız ve esnafımızla hep iç içeyim.

Genel Başkanımız Sayın  Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak amacıyla 2017 yılında MHP'den İyi Parti'ye geçtik. Milletimize umut yarattık. Yeni bir alternatif sunduk.

Milletimizin tercihi nedeniyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı seçtirme konusunda başarılı olamasak da parti olarak parlamentoda anlamlı ölçüde yer almasını sağladık.

Söz konusu bu süreçlerde, İyi Parti'den 27. ve 28. dönem milletvekili aday adayı oldum, görevlerimi eksiksiz yerine getirdim.

2019 yerel seçimlerinde ise partimizin uygun gördüğü ittifak sayesinde işbirliği ile elde ettiğimiz başarılarla, Antalya'nın da içinde olduğu Büyükşehirlerde ve tüm seçim sürecinde halkımızda bir umut oluşturduk.

2024 seçimlerinde de partimiz, çalışma arkadaşlarımız ve Genel Merkezimiz tek başına seçime girme kararı almıştır. Bende bu kararın gereği olarak bu kritik ve zorlu süreçte İyi Parti Antalya  Muratpaşa Belediye Başkan adayı oldum.

Ancak İyi Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğim günden bu yana elimden gelen tüm maddi ve manevi çabayı kendi gücümle gösterirken, partimiz teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığımı gördüm.

Yaptığım somut değerlendirmeler sonucunda, milletimiz için doğru olanı yapmak uğruna 06 Mart itibarıyla İyi Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı Adaylığından çekiliyorum.

Aldığım kararın, başta Muratpaşa'lı sakinlerimiz olmak üzere, Antalya'lı hemşehrilerimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Kamuoyuna saygıla duyurulur. 06.03.2024

Turgut Bucak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.