Yamansaz’a sıfır asfalt

YEREL 17.04.2023 - 10:15, Güncelleme: 17.04.2023 - 10:15
 

Yamansaz’a sıfır asfalt

Muratpaşa Belediyesi, 40 bin nüfuslu Güzeloba Mahallesi’nin Yamansaz bölgesinde 29 sokağı kapsayan asfalt çalışmasına başladı.

Antalya’da Muratpşa Belediyesi’nin cadde ve sokak yenileme çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri, Gebizli Mahallesi’nde tamamlanan çalışmaların ardından 40 bine ulaşan nüfusuyla Antalya’nın en kalabalık mahallelerinden Güzeloba’da çalışmalara başladı. Mahallenin Yamansaz bölgesinde devam eden çalışmalar 29 cadde ve sokağı kapsıyor.   Bir yanda bölgede yeni açılan yollar asfaltlanırken diğer yandan bölgedeki eski cadde ve sokaklar yenileniyor. Yenileme çalışmalarından eski asfalt tamamen kaldırılıyor ve sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor. En kısa sürede tamamlanacak çalışmalarda 15 bin 500 ton asfalt kullanılacak.  Muratpaşa Belediyesi, son 9 yılda 445 kilometrelik cadde ve sokak yenileme çalışması yaptı. Asfalt plent üretim tesisine de sahip belediye, 2023’te 67 bin ton asfalt üretimi, 28 kilometre asfalt serimi yapmayı planlıyor. Yenileme çalışmaları kapsamında 15 bin 500 metre bordür ve 20 bin metrekare parke kaldırım yapımı da hedefler arasında yer alıyor.  
Muratpaşa Belediyesi, 40 bin nüfuslu Güzeloba Mahallesi’nin Yamansaz bölgesinde 29 sokağı kapsayan asfalt çalışmasına başladı.

Antalya’da Muratpşa Belediyesi’nin cadde ve sokak yenileme çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri, Gebizli Mahallesi’nde tamamlanan çalışmaların ardından 40 bine ulaşan nüfusuyla Antalya’nın en kalabalık mahallelerinden Güzeloba’da çalışmalara başladı. Mahallenin Yamansaz bölgesinde devam eden çalışmalar 29 cadde ve sokağı kapsıyor.  
Bir yanda bölgede yeni açılan yollar asfaltlanırken diğer yandan bölgedeki eski cadde ve sokaklar yenileniyor. Yenileme çalışmalarından eski asfalt tamamen kaldırılıyor ve sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor. En kısa sürede tamamlanacak çalışmalarda 15 bin 500 ton asfalt kullanılacak. 
Muratpaşa Belediyesi, son 9 yılda 445 kilometrelik cadde ve sokak yenileme çalışması yaptı. Asfalt plent üretim tesisine de sahip belediye, 2023’te 67 bin ton asfalt üretimi, 28 kilometre asfalt serimi yapmayı planlıyor. Yenileme çalışmaları kapsamında 15 bin 500 metre bordür ve 20 bin metrekare parke kaldırım yapımı da hedefler arasında yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.