Yancılardan salvolar

SİYASET 16.12.2020 - 13:58, Güncelleme: 16.12.2020 - 13:59
 

Yancılardan salvolar

Türkiye gazetesi yazarı Nuh Albayrak, Muhittin Böcek’in ‘vefa vurgusu yaptığı mektuba göndermede bulundu.

haberimizvar.net-Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Türkiye gazetesi yazarı Nuh Albayrak, paylaşımında şunları söyledi: “Ne kadar utanç verici... Bazı CHP’liler, Muhittin Böcek’in öleceğini düşünerek, yetki yağmasına koyulmuş... Böcek’ten haklı tepki: ‘Vefa’nın önemini bir daha anladım. 18 yıl çatısı altında mücadele ettiğim partimizdeki bazı menfaat gruplarının, insan olmayı unuttuklarını gördüm.                                                                                                                                                                     Muhittin bey, özellikle seçim öncesindeki partizan açıklamaları sebebiyle çok eleştirdiğim bir CHP’lidir. Ancak muhatap olduğu bu vefasızlığın hatta ihanetin çok “iğrenç” olduğunun altını çizmeyi de insanlık borcu olarak görüyorum.”
Türkiye gazetesi yazarı Nuh Albayrak, Muhittin Böcek’in ‘vefa vurgusu yaptığı mektuba göndermede bulundu.

haberimizvar.net-Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Türkiye gazetesi yazarı Nuh Albayrak, paylaşımında şunları söyledi: “Ne kadar utanç verici... Bazı CHP’liler, Muhittin Böcek’in öleceğini düşünerek, yetki yağmasına koyulmuş... Böcek’ten haklı tepki: ‘Vefa’nın önemini bir daha anladım. 18 yıl çatısı altında mücadele ettiğim partimizdeki bazı menfaat gruplarının, insan olmayı unuttuklarını gördüm.

                                                                                                                                                                   

Muhittin bey, özellikle seçim öncesindeki partizan açıklamaları sebebiyle çok eleştirdiğim bir CHP’lidir. Ancak muhatap olduğu bu vefasızlığın hatta ihanetin çok “iğrenç” olduğunun altını çizmeyi de insanlık borcu olarak görüyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.