Yandaş medya bizi yıldıramaz

GÜNDEM 02.08.2021 - 18:56, Güncelleme: 02.08.2021 - 18:56
 

Yandaş medya bizi yıldıramaz

Yandaş medyaya, “Karalama kampanyalarınız bizi asla yıldıramaz” diye seslenen Manavgat Belediye Başkanı Sözen, haberlerde yer alan ‘alan temizliğinin’ kendi evinin önünde değil, bütün Manavgat’ta yangına önlem olarak yapıldığını söyledi.

HABERİMİZVAR – Manavgat 6 gündür yangın felaketi ile pençeleşirken, bazı medya kuruluşlarının kendisini hedef aldığını söyleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Yandaş medyanın çirkin karalama kampanyası bizi yıldıramaz” dedi. Yazılı açıklama yapan Sözen, “Kimlere hizmet ettiği herkes tarafından bilinen yandaş bazı medya kuruluşları, şahsımla ilgili olarak yazılı ve görsel basında karalama kampanyası başlatmıştır. Son günlerde bilgisizce, araştırılmadan yapılan haberlerde, Manavgat Belediyesi hizmet araçlarının, evimin önünde çalışma yürüttüğü iddia edilmiştir. Bu tamamen asılsız ve yanlış bir haberdir. Böylesi çirkin haberlerle kamuoyunu yanıltmak, basın ahlakına ve araştırmacı gazetecilik anlayışına tamamen tezattır” ifadelerini kullandı.   İLÇEYİ KORUMAK İÇİN ALAN TEMİZLEDİK   Şükrü Sözen şunları söyledi: “Söz konusu çalışma, Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüzün tüm mahallelerimizde kamuya ait boş alanlarda, ormanlık bölgelerde ve şahıslara ait arsalarda rutin olarak yaptığı ‘alan temizleme’ çalışmalarıdır. Yangının kent merkezine sirayet etmesini önlemeye çalışan ekiplerimiz, alan temizleme çalışmalarını 28 Temmuz 2021 tarihinden itibaren artırmıştır. Grayderlerimizle yapılan aynı alan temizleme çalışmaları, 6 gündür Bahçelievler, Milli Egemenlik, Örnek, Sorgun, Evrenseki, Aydınevler, Eskihisar, Side, Çolaklı mahallelerimizle, D-400 Çevre Yolu kenarlarında yapılmış ve boş arazilerdeki kurumuş otlar sıyrılmıştır. Haberlerde söylendiği gibi temizleme çalışmaları sadece benim mahallemde yapılmamıştır. Nitekim yangının kent merkezine sıçraması bu hizmetimizle mutlak surette önlenmiştir”.   NEREYE HİZMET ETTİKLERİNİ BİLİYORUZ   “Türk toplumu, sevgi, kardeşlik birleşme toplumudur. Geçirdiğimiz büyük yangın felaketi sürecinde, insanlarımız, siyaset gözetmeksizin Manavgat halkımızla tek yürek olmuştur. Bu duygularımızın ölmediğini görmek, bizleri geleceğe yönelik bir kez daha umutlandırmıştır. Birlik, beraberlik duygularımızın ön planda olduğu, yüreklerimizin birleştiği bu hassas süreçte, hangi kafa yapısıyla, nerelere hizmet ettiğini zaten bildiğimiz bu bazı basın kuruluşlarının siyasete alet olup, karalama kampanyası yürütmelerini esefle kınıyorum. Sizin karalama kampanyalarınız bizi asla yıldıramaz, aksine çalışma azmimizi kamçılar. Halkımızın, şu zor günlerimizde karalama maksadıyla yapıldığı zaten belli olan bu tür haberlere itibar etmemelerini önemle rica ediyorum”. (Haber Merkezi)    
Yandaş medyaya, “Karalama kampanyalarınız bizi asla yıldıramaz” diye seslenen Manavgat Belediye Başkanı Sözen, haberlerde yer alan ‘alan temizliğinin’ kendi evinin önünde değil, bütün Manavgat’ta yangına önlem olarak yapıldığını söyledi.

HABERİMİZVAR – Manavgat 6 gündür yangın felaketi ile pençeleşirken, bazı medya kuruluşlarının kendisini hedef aldığını söyleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Yandaş medyanın çirkin karalama kampanyası bizi yıldıramaz” dedi. Yazılı açıklama yapan Sözen, “Kimlere hizmet ettiği herkes tarafından bilinen yandaş bazı medya kuruluşları, şahsımla ilgili olarak yazılı ve görsel basında karalama kampanyası başlatmıştır. Son günlerde bilgisizce, araştırılmadan yapılan haberlerde, Manavgat Belediyesi hizmet araçlarının, evimin önünde çalışma yürüttüğü iddia edilmiştir. Bu tamamen asılsız ve yanlış bir haberdir. Böylesi çirkin haberlerle kamuoyunu yanıltmak, basın ahlakına ve araştırmacı gazetecilik anlayışına tamamen tezattır” ifadelerini kullandı.

 

İLÇEYİ KORUMAK İÇİN ALAN TEMİZLEDİK

 

Şükrü Sözen şunları söyledi: “Söz konusu çalışma, Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüzün tüm mahallelerimizde kamuya ait boş alanlarda, ormanlık bölgelerde ve şahıslara ait arsalarda rutin olarak yaptığı ‘alan temizleme’ çalışmalarıdır. Yangının kent merkezine sirayet etmesini önlemeye çalışan ekiplerimiz, alan temizleme çalışmalarını 28 Temmuz 2021 tarihinden itibaren artırmıştır. Grayderlerimizle yapılan aynı alan temizleme çalışmaları, 6 gündür Bahçelievler, Milli Egemenlik, Örnek, Sorgun, Evrenseki, Aydınevler, Eskihisar, Side, Çolaklı mahallelerimizle, D-400 Çevre Yolu kenarlarında yapılmış ve boş arazilerdeki kurumuş otlar sıyrılmıştır. Haberlerde söylendiği gibi temizleme çalışmaları sadece benim mahallemde yapılmamıştır. Nitekim yangının kent merkezine sıçraması bu hizmetimizle mutlak surette önlenmiştir”.

 

NEREYE HİZMET ETTİKLERİNİ BİLİYORUZ

 

“Türk toplumu, sevgi, kardeşlik birleşme toplumudur. Geçirdiğimiz büyük yangın felaketi sürecinde, insanlarımız, siyaset gözetmeksizin Manavgat halkımızla tek yürek olmuştur. Bu duygularımızın ölmediğini görmek, bizleri geleceğe yönelik bir kez daha umutlandırmıştır.

Birlik, beraberlik duygularımızın ön planda olduğu, yüreklerimizin birleştiği bu hassas süreçte, hangi kafa yapısıyla, nerelere hizmet ettiğini zaten bildiğimiz bu bazı basın kuruluşlarının siyasete alet olup, karalama kampanyası yürütmelerini esefle kınıyorum. Sizin karalama kampanyalarınız bizi asla yıldıramaz, aksine çalışma azmimizi kamçılar. Halkımızın, şu zor günlerimizde karalama maksadıyla yapıldığı zaten belli olan bu tür haberlere itibar etmemelerini önemle rica ediyorum”. (Haber Merkezi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.