Yangında can pazarı yaşandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2024 - 09:57, Güncelleme: 30.01.2024 - 10:35
 

Yangında can pazarı yaşandı

Kepez'in Altınova Mahallesi'nde dün gece 2 katlı bir apartmanın zemin katında çıkan yangında 5 kişi ölümden döndü. Sobadan çıktığı anlaşılan yangında ev kullanılamaz hale gelirken dumanlar nedeniyle üst katta mahsur kalan biri bebek 6 kişi itfaiye merdivenleri ile kurtarıldı.

haberimizvar.net- Yangın, saat 19.00 sırasında Kepez ilçesi Altınova Mahallesi Yüce Sokak'ta 2 katlı bir apartmanın zemin katındaki dairede çıktı. Mustafa Özkoç’a ait dairede sobadan çıkan yangın, kısa sürede tüm daireyi sardı. Alevleri gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar, itfaiye ekipleri gelene kadar yangına müdahale ederek, içerideki 5 kişiyi dışarı çıkardı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın diğer kata sıçramadan söndürülürken, bina içindeki yoğun dumandan balkonlara çıkan biri çocuk 6 kişi itfaiye merdiveni ile tahliye edildi. İtfaiye erleri bina içindeki 2’si çocuk 4 kişiyi de tahliye ederken, dumandan etkilenen bina sakinleri vatandaşların da yardımıyla ambulansa götürüldü. Dumandan etkilenen bir genci ise sağlık ekipleri ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı.   Yangına müdahale etmeye çalışan Mehmet Nuri Ayan adlı vatandaş, "Evin içine soba devrilmiş. Tesadüfen markete giderken yangını gördüm. Baktım teyze bağırıyor, 'Yangın var, evim yanıyor' diye. El birliği ile söndürmeye çalıştık. İçeriden 4-5 kişi çıkardık" dedi.  Cep telefonu kamerasına yansıyan yangında daire kullanılamaz hale geldi.
Kepez'in Altınova Mahallesi'nde dün gece 2 katlı bir apartmanın zemin katında çıkan yangında 5 kişi ölümden döndü. Sobadan çıktığı anlaşılan yangında ev kullanılamaz hale gelirken dumanlar nedeniyle üst katta mahsur kalan biri bebek 6 kişi itfaiye merdivenleri ile kurtarıldı.

haberimizvar.net- Yangın, saat 19.00 sırasında Kepez ilçesi Altınova Mahallesi Yüce Sokak'ta 2 katlı bir apartmanın zemin katındaki dairede çıktı. Mustafa Özkoç’a ait dairede sobadan çıkan yangın, kısa sürede tüm daireyi sardı. Alevleri gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar, itfaiye ekipleri gelene kadar yangına müdahale ederek, içerideki 5 kişiyi dışarı çıkardı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın diğer kata sıçramadan söndürülürken, bina içindeki yoğun dumandan balkonlara çıkan biri çocuk 6 kişi itfaiye merdiveni ile tahliye edildi. İtfaiye erleri bina içindeki 2’si çocuk 4 kişiyi de tahliye ederken, dumandan etkilenen bina sakinleri vatandaşların da yardımıyla ambulansa götürüldü. Dumandan etkilenen bir genci ise sağlık ekipleri ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı.  


Yangına müdahale etmeye çalışan Mehmet Nuri Ayan adlı vatandaş, "Evin içine soba devrilmiş. Tesadüfen markete giderken yangını gördüm. Baktım teyze bağırıyor, ' Yangın var, evim yanıyor' diye. El birliği ile söndürmeye çalıştık. İçeriden 4-5 kişi çıkardık" dedi. 


Cep telefonu kamerasına yansıyan yangında daire kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.