Yangında evde bulunan çocuk kurtarıldı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.07.2022 - 18:14, Güncelleme: 15.07.2022 - 18:14
 

Yangında evde bulunan çocuk kurtarıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde bir evin balkonunda çıkan ve eve sıçrayan yangın söndürüldü. Evde bulunan erkek çocuğu itfaiye tarafından kurtarıldı.

haberimizvar.net- Serik ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde bulunan 4 katlı apartmanın 1. kat balkonunda bulunan perde bilinmeyen nedenle alev aldı. Alevler rüzgarın da etkisiyle balkondaki kanepelere ve ardından evin oturma odasına sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürürken, evde maddi hasar meydana geldi. Yangın sırasında evde bulunan 14- 15 yaşlarında erkek çocuğu itfaiye tarafından yangından etkilenmeden kurtarıldı. Sağlık ekibi tarafından müdahale edilen çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili polisin incelemesi sürüyor. 
Antalya'nın Serik ilçesinde bir evin balkonunda çıkan ve eve sıçrayan yangın söndürüldü. Evde bulunan erkek çocuğu itfaiye tarafından kurtarıldı.

haberimizvar.net- Serik ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde bulunan 4 katlı apartmanın 1. kat balkonunda bulunan perde bilinmeyen nedenle alev aldı. Alevler rüzgarın da etkisiyle balkondaki kanepelere ve ardından evin oturma odasına sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürürken, evde maddi hasar meydana geldi.


Yangın sırasında evde bulunan 14- 15 yaşlarında erkek çocuğu itfaiye tarafından yangından etkilenmeden kurtarıldı. Sağlık ekibi tarafından müdahale edilen çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili polisin incelemesi sürüyor. 
ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE BIR EVIN BALKONUNDA CIKAN VE EVE SICRAYAN YANGIN SONDURULDU. EVDE BULUNAN ERKEK COCUGU ITFAIYE TARAFINDAN KURTARILDI.(FOTO:SERIK-DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.