Yangında mahsur kalan babaanne ile torununa itfaiye yetişti

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.12.2023 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2023 - 16:47
 

Yangında mahsur kalan babaanne ile torununa itfaiye yetişti

Antalya'da bodrumda çıkan yangında apartman içine dolan duman nedeniyle 3'üncü katta mahsur kalan Zeynep Aktaş (73) ile torunu Dilek Aktaş (16), itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.

haberimizvar.net- Yangın, saat 13.00 sıralarında Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi 3002 Sokak üzerindeki 3 katlı apartmanın bodrumunda meydana geldi. Yangın nedeniyle apartmanın dumanla dolması nedeniyle 3'üncü katta oturan Zeynep Aktaş ile torunu Dilek Aktaş, aşağı inemeyince balkona çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bir taraftan da balkonda bulunan babaanne ile torununu tahliye etmek için merdiven açtı. İtfaiye ekipleri merdivenle önce torunu, ardından babaanneyi binadan indirdi. Ambulansa alınan Zeynep Aktaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yangının söndürülmesinin ardından bina içindeki duman tahliye edildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.
Antalya'da bodrumda çıkan yangında apartman içine dolan duman nedeniyle 3'üncü katta mahsur kalan Zeynep Aktaş (73) ile torunu Dilek Aktaş (16), itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.

haberimizvar.net- Yangın, saat 13.00 sıralarında Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi 3002 Sokak üzerindeki 3 katlı apartmanın bodrumunda meydana geldi. Yangın nedeniyle apartmanın dumanla dolması nedeniyle 3'üncü katta oturan Zeynep Aktaş ile torunu Dilek Aktaş, aşağı inemeyince balkona çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bir taraftan da balkonda bulunan babaanne ile torununu tahliye etmek için merdiven açtı. İtfaiye ekipleri merdivenle önce torunu, ardından babaanneyi binadan indirdi. Ambulansa alınan Zeynep Aktaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yangının söndürülmesinin ardından bina içindeki duman tahliye edildi.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.