Yangında mahsur kalan çocukları apartman sakinleri kurtardı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2024 - 09:46, Güncelleme: 04.03.2024 - 09:46
 

Yangında mahsur kalan çocukları apartman sakinleri kurtardı

Antalya’nın Serik ilçesinde bir apartmanın 2'inci katında çıkan yangında içeride mahsur kalan 3 çocuğu apartman sakinleri kurtardı.

haberimizvar.net- Yangın, Serik ilçesi Akçaalan Mahallesi. 4238. Sokak'ta bir apartmanın 2'inci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan A. ve eşi, 13, 6 ve 3 yaşında olduğu öğrenilen 3 çocuklarını evde bırakarak hasta ziyaretine gitti. Evden dumanların yükselmesi ve yanık kokusu gelmesi üzerine apartman sakinleri, daireye girerek çocukları dışarı çıkarttı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangına müdahale ederek söndürdü. Korku dolu anların yaşandığı yangın sonrası apartman sakinleri sokağa döküldü. Yangının çamaşır makinesi prizinden çıktığı öğrenildi.   
Antalya’nın Serik ilçesinde bir apartmanın 2'inci katında çıkan yangında içeride mahsur kalan 3 çocuğu apartman sakinleri kurtardı.

haberimizvar.net- Yangın, Serik ilçesi Akçaalan Mahallesi. 4238. Sokak'ta bir apartmanın 2'inci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan A. ve eşi, 13, 6 ve 3 yaşında olduğu öğrenilen 3 çocuklarını evde bırakarak hasta ziyaretine gitti. Evden dumanların yükselmesi ve yanık kokusu gelmesi üzerine apartman sakinleri, daireye girerek çocukları dışarı çıkarttı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangına müdahale ederek söndürdü. Korku dolu anların yaşandığı yangın sonrası apartman sakinleri sokağa döküldü. Yangının çamaşır makinesi prizinden çıktığı öğrenildi. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.