YANIYORUZ!

YEREL 03.07.2022 - 11:37, Güncelleme: 03.07.2022 - 11:46
 

YANIYORUZ!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3 Temmuz 2022 hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Rapora göre bugün Antalya 40 derece olacak.

haberimizvar.net- Geçen hafta yurt genelinde etkili olan sağanaklar bugünden itibaren yerini güneşe ve sıcak havaya bırakacak. Sıcak hava dalgasıyla birlikte Aydın, Antalya ve Diyarbakır'da termometrelerin 40 dereceyi göstermesi bekleniyor.İstanbul'da sıcaklıklar 31 derecenin üzerinde seyredecek. İzmir'de ise hava sıcaklığı 38 derecelere ulaşacak. Ankara'da ise sıcaklıklar 27 derece civarında olacak.  SICAKLIK ARTIYOR  3-9 Temmuz tarihleri arasındaki tahminlere göre; bazı bölgelerde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor. Hava durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan MGM, "Hava sıcaklıkları iç ve doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor" ifadelerini kullandı.  KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI  Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güney ve batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3 Temmuz 2022 hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Rapora göre bugün Antalya 40 derece olacak.

haberimizvar.net-

Geçen hafta yurt genelinde etkili olan sağanaklar bugünden itibaren yerini güneşe ve sıcak havaya bırakacak. Sıcak hava dalgasıyla birlikte Aydın, Antalya ve Diyarbakır'da termometrelerin 40 dereceyi göstermesi bekleniyor.İstanbul'da sıcaklıklar 31 derecenin üzerinde seyredecek. İzmir'de ise hava sıcaklığı 38 derecelere ulaşacak. Ankara'da ise sıcaklıklar 27 derece civarında olacak. 

SICAKLIK ARTIYOR 

3-9 Temmuz tarihleri arasındaki tahminlere göre; bazı bölgelerde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor. Hava durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan MGM, "Hava sıcaklıkları iç ve doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor" ifadelerini kullandı. 

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI 

Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güney ve batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.