‘Yapılaşmaya izin vermeyin’

SİYASET 22.08.2019 - 14:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Yapılaşmaya izin vermeyin’

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, üç günlük tatil için geldiği Antalya'nın Kaş İlçesi’nde CHP İlçe Örgütü'nü ziyaret etti

haberimizvar.net Tatilinin son gününde CHP İlçe Örgütü'ne gelen Özgür Özel'i, CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, eski CHP İlçe Başkanı Süleyman Özer, Kaş Belediyesi'nin CHP'li meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililer karşıladı. KAŞ ÖZEL BİR YER Partililerle sohbet eden Özgür Özel, "Kaş'a ilk kez geldim. Üç gün kaldım. Üç gün boyunca karadan ve özellikle denizden Kaş kıyılarını gezdim. Kekova'ya kadar tekneyle kıyıları görme olanağım oldu. Kaş gerçekten özel ve güzel bir yer. Ancak bu özelliğini kaybetmek üzere. Bu özel ve güzel kıyılar maalesef kaçak, doğayı tahrip edici, İmar Barışı Yasası ile teşvik edilen bir yapılaşma içinde. Kaş'ın bu doğal yapısını kaybetmemesi için bu kaçak yapılaşmanın önüne mutlaka geçilmeli. Kaş mutlaka korunmalı. İnsanlar Kaş'ın bu doğallığına geliyor. Bu doğallık kaybolursa bir daha geri getirilemez. Bu konudaki görev başta yerel yönetimler olmak üzere, devlete düşüyor" dedi.    
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, üç günlük tatil için geldiği Antalya'nın Kaş İlçesi’nde CHP İlçe Örgütü'nü ziyaret etti

haberimizvar.net Tatilinin son gününde CHP İlçe Örgütü'ne gelen Özgür Özel'i, CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, eski CHP İlçe Başkanı Süleyman Özer, Kaş Belediyesi'nin CHP'li meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililer karşıladı.

KAŞ ÖZEL BİR YER

Partililerle sohbet eden Özgür Özel, "Kaş'a ilk kez geldim. Üç gün kaldım. Üç gün boyunca karadan ve özellikle denizden Kaş kıyılarını gezdim. Kekova'ya kadar tekneyle kıyıları görme olanağım oldu. Kaş gerçekten özel ve güzel bir yer. Ancak bu özelliğini kaybetmek üzere. Bu özel ve güzel kıyılar maalesef kaçak, doğayı tahrip edici, İmar Barışı Yasası ile teşvik edilen bir yapılaşma içinde. Kaş'ın bu doğal yapısını kaybetmemesi için bu kaçak yapılaşmanın önüne mutlaka geçilmeli. Kaş mutlaka korunmalı. İnsanlar Kaş'ın bu doğallığına geliyor. Bu doğallık kaybolursa bir daha geri getirilemez. Bu konudaki görev başta yerel yönetimler olmak üzere, devlete düşüyor" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.