Yaraları birlikte sarıyoruz

YAŞAM 08.02.2023 - 12:36, Güncelleme: 08.02.2023 - 13:14
 

Yaraları birlikte sarıyoruz

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Kahramanmaraş merkezli depremin hasar verdiği 10 ildeki depremzede vatandaşların yaralarını hep birlikte saracaklarını belirterek Finikeli vatandaşların destekleriyle toplanan 3 tır, 7 kamyon yardım malzemesinin Gaziantep, Malatya, Hatay ve Osmaniye'ye doğru yola çıktığını aktardı.

Depremzede vatandaşların acılarını paylaşarak yardımda bulunan tüm Finikelilere teşekkür eden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Değerli hemşehrilerim Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen deprem nedeniyle ülkemize ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Finike Kaymakamlığımız ve Belediyemiz koordinasyonunda, hemşehrilerimizin destekleriyle yürütülen bir yardım kampanyası başlattık. Başlattığımız yardım kampanyasına ülkemizin dört bir yanındaki depremzede vatandaşlarımızın acılarını paylaşarak yardımlarıyla destek olan bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Finikeli vatandaşlarımızın destekleriyle toplanan 3 tır, 7 kamyon yardım malzemesi Gaziantep, Malatya, Hatay ve Osmaniye'ye doğru yola çıktığı. Gelen yardımları tekrar değerlendirerek afet bölgesine ulaştırmaya devam edeceğiz.” dedi. Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek, Finike ilçesinin tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında olduğunu ifade etti. Finike Kaymakamlığı ve Finike Belediyesi olarak başlatılan kampanyaya vatandaşların da desteğiyle toplanan 10 araçlık yardım malzemesi deprem bölgesine ulaştırılmak üzere dualarla yola çıktı.
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Kahramanmaraş merkezli depremin hasar verdiği 10 ildeki depremzede vatandaşların yaralarını hep birlikte saracaklarını belirterek Finikeli vatandaşların destekleriyle toplanan 3 tır, 7 kamyon yardım malzemesinin Gaziantep, Malatya, Hatay ve Osmaniye'ye doğru yola çıktığını aktardı.

Depremzede vatandaşların acılarını paylaşarak yardımda bulunan tüm Finikelilere teşekkür eden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Değerli hemşehrilerim Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen deprem nedeniyle ülkemize ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Finike Kaymakamlığımız ve Belediyemiz koordinasyonunda, hemşehrilerimizin destekleriyle yürütülen bir yardım kampanyası başlattık. Başlattığımız yardım kampanyasına ülkemizin dört bir yanındaki depremzede vatandaşlarımızın acılarını paylaşarak yardımlarıyla destek olan bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Finikeli vatandaşlarımızın destekleriyle toplanan 3 tır, 7 kamyon yardım malzemesi Gaziantep, Malatya, Hatay ve Osmaniye'ye doğru yola çıktığı. Gelen yardımları tekrar değerlendirerek afet bölgesine ulaştırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek, Finike ilçesinin tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında olduğunu ifade etti.

Finike Kaymakamlığı ve Finike Belediyesi olarak başlatılan kampanyaya vatandaşların da desteğiyle toplanan 10 araçlık yardım malzemesi deprem bölgesine ulaştırılmak üzere dualarla yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.