Yaralı köpeğin uyutulmasına gönlü elvermedi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.12.2020 - 15:52, Güncelleme: 29.12.2020 - 15:52
 

Yaralı köpeğin uyutulmasına gönlü elvermedi

Antalya'da yol kenarında tüfekle vurulmuş köpek bulan Gökhan Kaya, veterinerin 'Köpeği ya Ankara ya Burdur'daki hayvan hastanesine götüreceksiniz, ya da uyutacağız' sözü üzerine hayvanı alıp Burdur'daki hayvan hastanesine götürmek için yola çıktı.

haberimizvar.net Adliye personeli Gökhan Kaya, izin gününde mantar toplamak için gittiği Aksu ilçesine bağlı Kurşunlu Şelalesi yakınlarında, yolda hareketsiz yatan köpekle karşılaştı. Köpeğe otomobil çarptığını düşünen Kaya, hayvanı otomobiline alarak Antalya kent merkezinde bir veterinere götürdü. Yaşadıklarını gazetecilere anlatan Gökhan Kaya, “Mantar toplamaya gitmiştim. Dönüşte yol kenarında uzanmış bir köpek gördüm. Bacağını hareket ettiremeyince trafik kazası geçirmiş olabileceğini düşündüm. Aracımın arka koltuğuna alarak, daha önce de yaralı bir kediyi götürdüğüm Ermenek'teki veteriner tanıdığa gittim. Orada önce aşı yapıldı. Ardından ağzından bir sıvı verilerek röntgen çekildi. Röntgenlerinde vücudunun çeşitli yerlerinde saçma taneleri görüldü. Köpeğin tüfekle vurulduğunu anladım. Veteriner bana 3 seçenek sundu. 'Köpeği ya Ankara veya Burdur'daki hayvan hastanesine götüreceksiniz, ya da uyutacağız' dedi. Sonuncusu ötanaziymiş. Buna içim el vermedi. 'Kurtarabiliriz' diye düşündüm. Köpeğin kurtulması için Burdur'a götüreceğim" dedi. Gökhan Maya, yaralı köpeği Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne götürmek için yola çıktı.
Antalya'da yol kenarında tüfekle vurulmuş köpek bulan Gökhan Kaya, veterinerin 'Köpeği ya Ankara ya Burdur'daki hayvan hastanesine götüreceksiniz, ya da uyutacağız' sözü üzerine hayvanı alıp Burdur'daki hayvan hastanesine götürmek için yola çıktı.

haberimizvar.net

Adliye personeli Gökhan Kaya, izin gününde mantar toplamak için gittiği Aksu ilçesine bağlı Kurşunlu Şelalesi yakınlarında, yolda hareketsiz yatan köpekle karşılaştı. Köpeğe otomobil çarptığını düşünen Kaya, hayvanı otomobiline alarak Antalya kent merkezinde bir veterinere götürdü.

Yaşadıklarını gazetecilere anlatan Gökhan Kaya, “Mantar toplamaya gitmiştim. Dönüşte yol kenarında uzanmış bir köpek gördüm. Bacağını hareket ettiremeyince trafik kazası geçirmiş olabileceğini düşündüm. Aracımın arka koltuğuna alarak, daha önce de yaralı bir kediyi götürdüğüm Ermenek'teki veteriner tanıdığa gittim. Orada önce aşı yapıldı. Ardından ağzından bir sıvı verilerek röntgen çekildi. Röntgenlerinde vücudunun çeşitli yerlerinde saçma taneleri görüldü. Köpeğin tüfekle vurulduğunu anladım. Veteriner bana 3 seçenek sundu. 'Köpeği ya Ankara veya Burdur'daki hayvan hastanesine götüreceksiniz, ya da uyutacağız' dedi. Sonuncusu ötanaziymiş. Buna içim el vermedi. 'Kurtarabiliriz' diye düşündüm. Köpeğin kurtulması için Burdur'a götüreceğim" dedi.

Gökhan Maya, yaralı köpeği Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne götürmek için yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.