Yardım isteyen kadınla ilgili çirkin ima

GÜNDEM 01.09.2021 - 19:48, Güncelleme: 01.09.2021 - 19:48
 

Yardım isteyen kadınla ilgili çirkin ima

Irkçı sözleriyle tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şimdi de kendisinden bebek için yardım isteyen kadınla ilgili gülümseyerek yaptığı imayla gündem oldu.

  HABERİMİZVAR – Geçtiğimiz ay mültecilerle ilgili ırkçı ifadeleri ve uygulamalarıyla büyük tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yine tartışma yaratan bir açıklama ile gündeme geldi. Katıldığı Youtube programında başından geçen anılarını anlatan Özcan’ın, başörtülü bir kadınla ilgili bir anısı ve konuşurken gülmesi sosyal medyada tepki çekti.   BEBEK İÇİN YARDIM İSTEDİ   Bolu’da yanına başörtülü bir kadının yanaştığını söyleyen Tanju Özcan, tepki çeken açıklaması şöyle: “Bir açılış yapıyoruz Bolu’da acelem de var. Bir tesettürlü bayan geldi. ‘Tanju bey bir konu var konuşabilir miyiz’ dedi. Ben de, ‘Hemen Ankara’ya dönmem lazım. Özel değilse burada konuşabilir misiniz?’ dedim. ‘Sıkıntı yok’ dedi. ‘Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz?’ dedi” şeklinde bir anısını anlattı.   ÖZCAN’DAN TEPKİ ÇEKEN İMA   Tanju Özcan’ın, “Bunun üzerine, ‘Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim’ dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabii öyle konuya böyle girince çevredekiler gülüyor. Benim böyle çok fazla anım var” sözlerinden sonra ekranda gülümsemesi izleyiciler ve sosyal medya kullanıcılar tarafından büyük tepki gördü. 
Irkçı sözleriyle tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şimdi de kendisinden bebek için yardım isteyen kadınla ilgili gülümseyerek yaptığı imayla gündem oldu.

 

HABERİMİZVAR – Geçtiğimiz ay mültecilerle ilgili ırkçı ifadeleri ve uygulamalarıyla büyük tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yine tartışma yaratan bir açıklama ile gündeme geldi. Katıldığı Youtube programında başından geçen anılarını anlatan Özcan’ın, başörtülü bir kadınla ilgili bir anısı ve konuşurken gülmesi sosyal medyada tepki çekti.

 

BEBEK İÇİN YARDIM İSTEDİ

 

Bolu’da yanına başörtülü bir kadının yanaştığını söyleyen Tanju Özcan, tepki çeken açıklaması şöyle: “Bir açılış yapıyoruz Bolu’da acelem de var. Bir tesettürlü bayan geldi. ‘Tanju bey bir konu var konuşabilir miyiz’ dedi. Ben de, ‘Hemen Ankara’ya dönmem lazım. Özel değilse burada konuşabilir misiniz?’ dedim. ‘Sıkıntı yok’ dedi. ‘Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz?’ dedi” şeklinde bir anısını anlattı.

 

ÖZCAN’DAN TEPKİ ÇEKEN İMA

 

Tanju Özcan’ın, “Bunun üzerine, ‘Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim’ dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabii öyle konuya böyle girince çevredekiler gülüyor. Benim böyle çok fazla anım var” sözlerinden sonra ekranda gülümsemesi izleyiciler ve sosyal medya kullanıcılar tarafından büyük tepki gördü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.