Yardım sevenler 100 aileye yardım yaptı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.04.2024 - 15:02, Güncelleme: 01.04.2024 - 15:02
 

Yardım sevenler 100 aileye yardım yaptı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Antalya Şubesi yönetici ve üyeleri, her ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi 100 aileye gıda yardımı yaptı.

haberimizvar.net- TYSD Antalya Şubesi, pandemi sürecinden normalleşmeye geçilmesiyle birlikte burs verilen üniversite öğrencilerinin harçlıklarının düzenli ödenebilmesi için çaba gösterirken dar gelirli ihtiyaç sahibi aileler de unutmuyor. Başkan Havva Koca, Yıldız Tütüncüoğlu, Sebahat Çetinkaya, Derya Özüesen, Bahriye İçli, İnci Kaya, Mualla Doğan, Emel Şan, Neşe Baykan, bir kısmı hayırsever katkısıyla satın alınan ve içerisinde sıvı yağ, çay, şeker, bulgur, pirinç, mercimek, şehriye, makarna, salça, kahve, yumurta gibi gıda maddeleri bulunan 100 koli hazırladı. Koliler, derneğe kayıtlı ihtiyaç sahiplerinin adreslerine teslim edildi. DAR GELİRLİYE DESTEK TYSD Antalya Şubesi Başkanı Havva Koca, "Üniversite öğrencilerine burs verirken, derneğimize kayıtlı ailelerin ev eşyası, giyim, evlenecek gençlerin gelinlik- damatlık kıyafet, çeşitli gıda maddesi ve çocukların okul ihtiyaçlarını da karşılamak için çaba gösteriyoruz. Bu yıl da yine ramazan bayramında mutfak ihtiyaçlarına katkıda bulunmak üzere gıda paketleri hazırlayıp destek olduk" dedi. KIZ YURDU İÇİN İLK ADIM Üniversitede okuyan kız öğrencilere sağlıklı, güvenli barınma mekânı kazandırılması amacıyla kolları sıvadıklarını söyleyen Havva Koca, "Kız yurdunun inşaatını başlatabilmemiz için yerel yönetimler ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Gösterilecek arsa üzerine hayırsever kişi ve kuruluşların katkısıyla bina yapılacak. Kız öğrencilerimizin barınma sorunlarının çözümüne bir nebze de olsa katkıda bulunacağız" dedi. Koca, sokakta yaşayan kimsesiz yaşlılar için de barınma evi inşaatı başlatacaklarını söyledi.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Antalya Şubesi yönetici ve üyeleri, her ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi 100 aileye gıda yardımı yaptı.

haberimizvar.net- TYSD Antalya Şubesi, pandemi sürecinden normalleşmeye geçilmesiyle birlikte burs verilen üniversite öğrencilerinin harçlıklarının düzenli ödenebilmesi için çaba gösterirken dar gelirli ihtiyaç sahibi aileler de unutmuyor. Başkan Havva Koca, Yıldız Tütüncüoğlu, Sebahat Çetinkaya, Derya Özüesen, Bahriye İçli, İnci Kaya, Mualla Doğan, Emel Şan, Neşe Baykan, bir kısmı hayırsever katkısıyla satın alınan ve içerisinde sıvı yağ, çay, şeker, bulgur, pirinç, mercimek, şehriye, makarna, salça, kahve, yumurta gibi gıda maddeleri bulunan 100 koli hazırladı. Koliler, derneğe kayıtlı ihtiyaç sahiplerinin adreslerine teslim edildi.

DAR GELİRLİYE DESTEK

TYSD Antalya Şubesi Başkanı Havva Koca, "Üniversite öğrencilerine burs verirken, derneğimize kayıtlı ailelerin ev eşyası, giyim, evlenecek gençlerin gelinlik- damatlık kıyafet, çeşitli gıda maddesi ve çocukların okul ihtiyaçlarını da karşılamak için çaba gösteriyoruz. Bu yıl da yine ramazan bayramında mutfak ihtiyaçlarına katkıda bulunmak üzere gıda paketleri hazırlayıp destek olduk" dedi.

KIZ YURDU İÇİN İLK ADIM

Üniversitede okuyan kız öğrencilere sağlıklı, güvenli barınma mekânı kazandırılması amacıyla kolları sıvadıklarını söyleyen Havva Koca, "Kız yurdunun inşaatını başlatabilmemiz için yerel yönetimler ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Gösterilecek arsa üzerine hayırsever kişi ve kuruluşların katkısıyla bina yapılacak. Kız öğrencilerimizin barınma sorunlarının çözümüne bir nebze de olsa katkıda bulunacağız" dedi. Koca, sokakta yaşayan kimsesiz yaşlılar için de barınma evi inşaatı başlatacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.