Yargı reformunda af yok!

GÜNDEM 23.09.2019 - 16:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yargı reformunda af yok!

AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, yargı paketi taslak metnini CHP’ye teslim etti. Önümüzdeki hafta İYİ Parti’ye sunulacak olan taslakta ceza indirimi ve af olmadığını açıklayan HDP Milletvekili Gergerlioğlu, “Milyonlar tahliye bekliyor” dedi

haberimizvar.net AKP, Yargı Reformu ve Strateji Belgesi olarak bilinen değişiklik taslak metnini, MHP’den sonra CHP’ye de iletti. AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, yaklaşık 38 maddeden oluşan ve 15 ayrı kanunda değişiklik öngören taslak metnini, CHP’ye götürdü. Taslak metni CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç teslim aldı. AKP, önümüzdeki hafta taslak metnini İYİ Parti grubuna da sunacak. GERGERLİOĞLU AÇIKLADI Yargı reformu paketinde ceza indirimi ve af olmadığını açıklayan HDP Kocaeli Milletvekili, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Ömer Faruk Gergerlioğlu, “İktidar, partiler arası konsensüs arayacakmış, ama HDP’nin kapısına gitmeyecekmiş! Af konusunu tartışırken bile kin, nefret duygularıyla hareket etmek samimiyetsizliği gösterir. Bilin ki milyonlar tahliye bekliyor, anlayış bekliyor” ifadelerini kullandı.
AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, yargı paketi taslak metnini CHP’ye teslim etti. Önümüzdeki hafta İYİ Parti’ye sunulacak olan taslakta ceza indirimi ve af olmadığını açıklayan HDP Milletvekili Gergerlioğlu, “Milyonlar tahliye bekliyor” dedi

haberimizvar.net AKP, Yargı Reformu ve Strateji Belgesi olarak bilinen değişiklik taslak metnini, MHP’den sonra CHP’ye de iletti. AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, yaklaşık 38 maddeden oluşan ve 15 ayrı kanunda değişiklik öngören taslak metnini, CHP’ye götürdü. Taslak metni CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç teslim aldı. AKP, önümüzdeki hafta taslak metnini İYİ Parti grubuna da sunacak.

GERGERLİOĞLU AÇIKLADI

Yargı reformu paketinde ceza indirimi ve af olmadığını açıklayan HDP Kocaeli Milletvekili, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Ömer Faruk Gergerlioğlu, “İktidar, partiler arası konsensüs arayacakmış, ama HDP’nin kapısına gitmeyecekmiş! Af konusunu tartışırken bile kin, nefret duygularıyla hareket etmek samimiyetsizliği gösterir. Bilin ki milyonlar tahliye bekliyor, anlayış bekliyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.