Yargıya taşınıyor!

GÜNDEM 27.11.2019 - 16:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yargıya taşınıyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Saray'daki görüşme” iddialarını yargıya taşıyacaklarını söyledi.

haberimizvar.net Sözcü Gazetesi Rahmi Turan’ın gazeteci Talat Atilla’yı kaynak göstererek ortaya attığı “CHP’li Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü” iddiasıyla ilgili CHP’den yeni bir açıklama geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, söz konusu iddialarla ilgili "hukuk düzeni içinde gerekenleri yapacaklarını" söyledi. İDDİALARA YANIT VERDİ Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Merkezi'nde Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Öztrak, Muharrem İnce’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na görüşeceği yönündeki iddilara yanıt verdi. GELİR DE, GİDER DE İnce’nin 24 Haziran seçiminde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı odluğuna dikkat çeken Öztrak, “Sayın Muharrem İnce partimizin bir üyesidir, bu parti kendisini cumhurbaşkanı adayı yapmıştır, dolayısıyla İnce'nin CHP'ye gelmesi olağandır. Olağan olmayan gelmemesidir. Gelir de gider de her zaman" dedi. "HUKUKİ DÜZENDE GEREKENİ YAPACAĞIZ" CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, bugün bir gazeteye yazdığı yazıda 'Benim açımdan konu kapanmıştır. Asıl komplo Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na kuruldu.' ifadelerini kullandı. CHP açısından bu konu kapandı mı? Bu konuyu ortaya atanlarla ilgili hukuki bir süreç başlatılacak mı?" sorusuna Öztrak, "Bu komplo CHP'ye ve CHP Genel Başkanına dönüktür. Bunda en ufak bir tereddütümüz yok. Bunu 2 gün önce söyledik ve 'Biz artık vatandaşımızın gerçek gündemine dönüyoruz.' dedik." yanıtını verdi. 
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Saray'daki görüşme” iddialarını yargıya taşıyacaklarını söyledi.

haberimizvar.net Sözcü Gazetesi Rahmi Turan’ın gazeteci Talat Atilla’yı kaynak göstererek ortaya attığı “CHP’li Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü” iddiasıyla ilgili CHP’den yeni bir açıklama geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, söz konusu iddialarla ilgili "hukuk düzeni içinde gerekenleri yapacaklarını" söyledi.

İDDİALARA YANIT VERDİ

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Merkezi'nde Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Öztrak, Muharrem İnce’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na görüşeceği yönündeki iddilara yanıt verdi.

GELİR DE, GİDER DE

İnce’nin 24 Haziran seçiminde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı odluğuna dikkat çeken Öztrak, “Sayın Muharrem İnce partimizin bir üyesidir, bu parti kendisini cumhurbaşkanı adayı yapmıştır, dolayısıyla İnce'nin CHP'ye gelmesi olağandır. Olağan olmayan gelmemesidir. Gelir de gider de her zaman" dedi.

"HUKUKİ DÜZENDE GEREKENİ YAPACAĞIZ"

CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, bugün bir gazeteye yazdığı yazıda 'Benim açımdan konu kapanmıştır. Asıl komplo Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na kuruldu.' ifadelerini kullandı. CHP açısından bu konu kapandı mı? Bu konuyu ortaya atanlarla ilgili hukuki bir süreç başlatılacak mı?" sorusuna Öztrak, "Bu komplo CHP'ye ve CHP Genel Başkanına dönüktür. Bunda en ufak bir tereddütümüz yok. Bunu 2 gün önce söyledik ve 'Biz artık vatandaşımızın gerçek gündemine dönüyoruz.' dedik." yanıtını verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.