Yarın Meclis’e sunulacak

GÜNDEM 03.10.2019 - 11:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yarın Meclis’e sunulacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Hayvan Haklarını Araştırma Komisyonu Başkanı Mustafa Yel, "Komisyonumuz, Hayvan Haklarına ilişkin raporuna son şeklini veriyor. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde, TBMM Başkanlığı’na raporu teslim edeceğiz" dedi

haberimizvar.net Hayvanların haklarının korunması ile hayvanlara eziyet ve kötü muamelelerin önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, AK Parti Tekirdağ Milletvekili  Mustafa Yel başkanlığında toplandı. Komisyonda, taslak rapor gözden geçirildi. Komisyonda konuşan Yel, 8 Mayıs'tan bu yana 11 toplantı gerçekleştirildiğini, bu toplantılarda konunun uzmanı çok sayıda kişinin görüşlerinin alındığını, ayrıca yerinde incelemelerin yapıldığını aktardı. SON ŞEKLİ VERİLECEK Taslak rapora son şeklini vereceklerini kaydeden Mustafa Yel, şunları kaydetti: "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde, TBMM Başkanlığı’na raporu teslim edeceğiz. Kamuoyunun önemli beklentisi, işin yasalaşmasıdır. Bizler araştırma komisyonuyuz, bizim yaptığımız bir tespit ve öneri çalışmasıdır. Bu çalışmanın sonucunda da umuyorum ki yasa yapılırken bizim raporumuzdan da esinlenilerek, kamuoyu vicdanının da rahatlayacağı çözümlerin ve uygulamaların olabileceği bir dönem başlar. Hayvan hakları konusunda dünyaya örnek olacak çalışmanın yapılmasını arzu ediyoruz."
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Hayvan Haklarını Araştırma Komisyonu Başkanı Mustafa Yel, "Komisyonumuz, Hayvan Haklarına ilişkin raporuna son şeklini veriyor. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde, TBMM Başkanlığı’na raporu teslim edeceğiz" dedi

haberimizvar.net Hayvanların haklarının korunması ile hayvanlara eziyet ve kötü muamelelerin önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, AK Parti Tekirdağ Milletvekili  Mustafa Yel başkanlığında toplandı. Komisyonda, taslak rapor gözden geçirildi. Komisyonda konuşan Yel, 8 Mayıs'tan bu yana 11 toplantı gerçekleştirildiğini, bu toplantılarda konunun uzmanı çok sayıda kişinin görüşlerinin alındığını, ayrıca yerinde incelemelerin yapıldığını aktardı.

SON ŞEKLİ VERİLECEK

Taslak rapora son şeklini vereceklerini kaydeden Mustafa Yel, şunları kaydetti: "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde, TBMM Başkanlığı’na raporu teslim edeceğiz. Kamuoyunun önemli beklentisi, işin yasalaşmasıdır. Bizler araştırma komisyonuyuz, bizim yaptığımız bir tespit ve öneri çalışmasıdır. Bu çalışmanın sonucunda da umuyorum ki yasa yapılırken bizim raporumuzdan da esinlenilerek, kamuoyu vicdanının da rahatlayacağı çözümlerin ve uygulamaların olabileceği bir dönem başlar. Hayvan hakları konusunda dünyaya örnek olacak çalışmanın yapılmasını arzu ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.