‘Yasal değil’

13.11.2020 - 23:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

‘Yasal değil’

CHP’li avukat Figen Çalıkuşu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde vekalet değişimini değerlendirdi.

haberimizvar.net-Çalıkuşu açıklamasında şunları kaydetti:  "Siyaset ahlaksızlığı ve sahteciliği artık daha fazla kabul etmemelidir. Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Hacıarifoğlu'nun personel üzerindeki tasarrufları ertesinde ortaya çıkan durum hukuken çok ürkütücüdür.  Hacıarifoğlu'nun kamuya yönelik olarak belirttiği üzere Başkanımız Muhittin Böcek'in adına sahte bir girişim olduğu vurgulanmaktadır.  Bu hukuken, ahlaken ve vicdanen kabul edilemez bir gelişmeye işaret ediyor. İyileşme yolunda ama maalesef doktorlarının henüz kritik durumunu tamamen geride bırakmamış olduğunu ifade ettikleri Muhittin Başkanımız sağlığı ile uğraşırken onun adına yapılan bu yoz hilekarlık bizim hepimiz adına bir utançtır. Gerçeğin biran önce ortaya çıkması ve bu ahlak dışı eylemin  faillerinin teşhir edilmesi hepimizin ortak acil beklentisidir.  Bu etik dışı ucuzluk bizim camiamıza hiç yakışmayan ve süratle dışlanması gereken hastalıklı bir davranış muamelesi görmelidir."
CHP’li avukat Figen Çalıkuşu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde vekalet değişimini değerlendirdi.

haberimizvar.net-Çalıkuşu açıklamasında şunları kaydetti: 
"Siyaset ahlaksızlığı ve sahteciliği artık daha fazla kabul etmemelidir.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Hacıarifoğlu'nun personel üzerindeki tasarrufları ertesinde ortaya çıkan durum hukuken çok ürkütücüdür. 

Hacıarifoğlu'nun kamuya yönelik olarak belirttiği üzere Başkanımız Muhittin Böcek'in adına sahte bir girişim olduğu vurgulanmaktadır. 

Bu hukuken, ahlaken ve vicdanen kabul edilemez bir gelişmeye işaret ediyor.

İyileşme yolunda ama maalesef doktorlarının henüz kritik durumunu tamamen geride bırakmamış olduğunu ifade ettikleri Muhittin Başkanımız sağlığı ile uğraşırken onun adına yapılan bu yoz hilekarlık bizim hepimiz adına bir utançtır.

Gerçeğin biran önce ortaya çıkması ve bu ahlak dışı eylemin  faillerinin teşhir edilmesi hepimizin ortak acil beklentisidir. 

Bu etik dışı ucuzluk bizim camiamıza hiç yakışmayan ve süratle dışlanması gereken hastalıklı bir davranış muamelesi görmelidir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.