Yaşar Okuyan entübe edildi

ASAYİŞ 16.12.2023 - 01:28, Güncelleme: 16.12.2023 - 01:28
 

Yaşar Okuyan entübe edildi

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, geçirdiği iç kanama nedeniyle yoğun bakıma alındı ve entübe edildi. Haberi, kızı Ülkü Okuyan, sosyal medya hesabından verdi.

haberimizvar.net- Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, hastaneye kaldırıldı. Ülkü Okuyan, babası Yaşar Okuyan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir" ifadelerini kullandı. Yaşar Okuyan'ın durumunun kritik olduğunu belirten Ülkü Okuyan, "Sağlığı ile ilgili gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız" ifadelerini kullandı.
Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, geçirdiği iç kanama nedeniyle yoğun bakıma alındı ve entübe edildi. Haberi, kızı Ülkü Okuyan, sosyal medya hesabından verdi.

haberimizvar.net- Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, hastaneye kaldırıldı.

Ülkü Okuyan, babası Yaşar Okuyan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Yaşar Okuyan'ın durumunun kritik olduğunu belirten Ülkü Okuyan, "Sağlığı ile ilgili gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.