Yaşlı evine çirkin saldırı

EKONOMİ 20.09.2022 - 13:56, Güncelleme: 20.09.2022 - 14:00
 

Yaşlı evine çirkin saldırı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Falez Yaşlı Evi'ne yapılan saldırıyı kınadı.

haberimizvar.net-  Başkan Uysal, paylaşımında şu ifidaleri kullandı: "Sevgili komşularım; Geçtiğimiz gece saatlerinde bir grup kendini bilmez komşumuzun Yeşilbahçe Mahallemizde bulunan Falez Yaşlı Evimize girerek masa ve sandalyelere zarar verdiğini ve Falezlerden denize attıklarını tespit ettik. Kıdemli kent sakinlerimizin kurs aldıkları, sosyalleştikleri, keyifle vakit geçirdikleri bir alan olan Yaşlı Evimize yapılan bu davranışı kınıyoruz. Kıyılarımızı halkın kullanımına açmak için gösterdiğimiz çaba ve çalışmalar sonucunda büyük bir kazanım olarak yedi yıldır falez kıyı bandımız; yeşil alanlarımız, plajlarımız, kafelerimiz ve yaşlı evlerimiz ile halkımızın kullanımında. Elbette bundan rahatsız olan çevreler, bu tarz kötü niyetli kimseler var. Fakat bu bizi çalışmalarımızdan alıkoyamaz, yıldıramaz. Hepimizin vergileriyle kurulan kamunun malı tesislerimize yapılan saldırılar kabul edilemez. Bu tesisler hepimizin, sahip çıkmak da hepimizin görevi. Hepimizin vergileri ile yapılan bu hizmetlere, kamunun bir kuruşuna kimsenin zarar vermeye hakkı yoktur. Gerekli suç duyurularında bulunduk. En kısa sürede konunun aydınlatılması için çalışıyoruz. Herkes şunu iyi bilsin Muratpaşa’mızda kıyılar halkımızındır. Buradan bir adım geri durmayız. Bu çirkin olayın sorumlusu komşularımıza da sesleniyorum; o kırıp döktüğünüz, deniz attığınız sizin de paranızdır. Umarım bu olay sizler için bir dönüm noktası olur, hatanızı anlar kamudan özür dileyip, yüzünüzü zarar vermeye değil toplumun yararına dönersiniz. Unutmayalım ki bu kent her şeyi ile hepimizin"
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Falez Yaşlı Evi'ne yapılan saldırıyı kınadı.
haberimizvar.net-  Başkan Uysal, paylaşımında şu ifidaleri kullandı: "Sevgili komşularım; Geçtiğimiz gece saatlerinde bir grup kendini bilmez komşumuzun Yeşilbahçe Mahallemizde bulunan Falez Yaşlı Evimize girerek masa ve sandalyelere zarar verdiğini ve Falezlerden denize attıklarını tespit ettik. Kıdemli kent sakinlerimizin kurs aldıkları, sosyalleştikleri, keyifle vakit geçirdikleri bir alan olan Yaşlı Evimize yapılan bu davranışı kınıyoruz. Kıyılarımızı halkın kullanımına açmak için gösterdiğimiz çaba ve çalışmalar sonucunda büyük bir kazanım olarak yedi yıldır falez kıyı bandımız; yeşil alanlarımız, plajlarımız, kafelerimiz ve yaşlı evlerimiz ile halkımızın kullanımında. Elbette bundan rahatsız olan çevreler, bu tarz kötü niyetli kimseler var. Fakat bu bizi çalışmalarımızdan alıkoyamaz, yıldıramaz. Hepimizin vergileriyle kurulan kamunun malı tesislerimize yapılan saldırılar kabul edilemez. Bu tesisler hepimizin, sahip çıkmak da hepimizin görevi. Hepimizin vergileri ile yapılan bu hizmetlere, kamunun bir kuruşuna kimsenin zarar vermeye hakkı yoktur. Gerekli suç duyurularında bulunduk. En kısa sürede konunun aydınlatılması için çalışıyoruz. Herkes şunu iyi bilsin Muratpaşa’mızda kıyılar halkımızındır.
Buradan bir adım geri durmayız. Bu çirkin olayın sorumlusu komşularımıza da sesleniyorum; o kırıp döktüğünüz, deniz attığınız sizin de paranızdır. Umarım bu olay sizler için bir dönüm noktası olur, hatanızı anlar kamudan özür dileyip, yüzünüzü zarar vermeye değil toplumun yararına dönersiniz. Unutmayalım ki bu kent her şeyi ile hepimizin"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.