Yaşlı kreşine başvurular başladı

YAŞAM 31.08.2023 - 12:16, Güncelleme: 31.08.2023 - 12:16
 

Yaşlı kreşine başvurular başladı

Konyaaltı Belediyesi Aynur-İrfan Kamil Bileydi Yaşlı Kreşi’ne başvurular 1 Eylül’de başlıyor. Sosyal yaşama dahil olamayan özellikle de çalışan ailelerin gündüz saatlerinde bakmakta güçlük çektiği yaşlılarımız yaşlı kreşi ile keyifli ve verimli zaman geçirecek.

haberimizvar.net-Sosyal belediyecilik anlayışıyla önemli çalışmalara imza atan Konyaaltı Belediyesi’nin hayata geçirdiği Aynur-İrfan Kamil Bileydi Yaşlı Kreşi’ne başvurular 1 Eylül’den itibaren başlıyor. Uluç Mahallesi’nde bulunan 60 yaş ve üzeri yaşlıların gidebileceği aktif yaş alma merkezinde, yaşlı sakinlerimiz uzmanlar eşliğinde günlük aktiviteler gerçekleştirerek, keyifli ve verimli vakit geçirecekler. EVLERİNDEN ALINACAKLAR Belediye ekipleri tarafından servislerle sabah 08,30’da evlerinden alınacak olan yaşlılarımız, akşam saat 17.00’de tekrar evlerine bırakılacak. Yaşlılarımızı sosyal yaşama dahil edecek olan merkezde, konferans salonu, el sanatları atölyeleri, müzik, bilgisayar ve yabancı dil gibi derslikler, kütüphane, ilk yardım odaları, spor salonu ve kuaför yer alıyor. 10 Eylül’de sona erecek başvurular için www.konyaalti.bel.tr’den ya da 0 (242) 245 55 21 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.   VERİMLİ VE KEYİFLİ ZAMAN Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yaşlı kreşinin sosyal yaşama dahil olamayan yaşlı bireyler için oldukça önemli olduğunu söyledi. Çalışan ailelerin yaşlı bireylerini gündüz saatlerinde kreşe bırakabileceklerini dile getiren Esen, “Aktif yaş alma merkezi sayesinde yaşlılarımız merkezimizdeki atölyelerde keyifli ve verimli zaman geçirerek sosyal yaşama dahil olacak, çocuklarının da gözü arkada kalmayacak” dedi.
Konyaaltı Belediyesi Aynur-İrfan Kamil Bileydi Yaşlı Kreşi’ne başvurular 1 Eylül’de başlıyor. Sosyal yaşama dahil olamayan özellikle de çalışan ailelerin gündüz saatlerinde bakmakta güçlük çektiği yaşlılarımız yaşlı kreşi ile keyifli ve verimli zaman geçirecek.

haberimizvar.net-Sosyal belediyecilik anlayışıyla önemli çalışmalara imza atan Konyaaltı Belediyesi’nin hayata geçirdiği Aynur-İrfan Kamil Bileydi Yaşlı Kreşi’ne başvurular 1 Eylül’den itibaren başlıyor. Uluç Mahallesi’nde bulunan 60 yaş ve üzeri yaşlıların gidebileceği aktif yaş alma merkezinde, yaşlı sakinlerimiz uzmanlar eşliğinde günlük aktiviteler gerçekleştirerek, keyifli ve verimli vakit geçirecekler.

EVLERİNDEN ALINACAKLAR
Belediye ekipleri tarafından servislerle sabah 08,30’da evlerinden alınacak olan yaşlılarımız, akşam saat 17.00’de tekrar evlerine bırakılacak. Yaşlılarımızı sosyal yaşama dahil edecek olan merkezde, konferans salonu, el sanatları atölyeleri, müzik, bilgisayar ve yabancı dil gibi derslikler, kütüphane, ilk yardım odaları, spor salonu ve kuaför yer alıyor. 10 Eylül’de sona erecek başvurular için www.konyaalti.bel.tr’den ya da 0 (242) 245 55 21 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.
 
VERİMLİ VE KEYİFLİ ZAMAN
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yaşlı kreşinin sosyal yaşama dahil olamayan yaşlı bireyler için oldukça önemli olduğunu söyledi. Çalışan ailelerin yaşlı bireylerini gündüz saatlerinde kreşe bırakabileceklerini dile getiren Esen, “Aktif yaş alma merkezi sayesinde yaşlılarımız merkezimizdeki atölyelerde keyifli ve verimli zaman geçirerek sosyal yaşama dahil olacak, çocuklarının da gözü arkada kalmayacak” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.